Tendinţe în materie de wap

image

Salut! Wap-ul e într-o continuă schimbare. Wapmasterii tot schimbă găzduirea gratuită şi nu mai ştiu ce serviciu de hosting să aleagă…
Cea mai nouă fiţă în materie de chaturi wap este să ai mai mulţi utilizatori conectaţi decât înregistraţi. Bineînţeles că cifrele afişate sunt 100% reale, iar vremurile când chaturile aveau 49 de membri înregistraţi şi 47 conectaţi au apus demult.
O explicaţie în acest sens am primit-o chiar de la proprietarul unui astfel de chat:

Pe khat stau cte mai multzi useri pe un sg kont. Asha k intro zi ajung sa stea shi cate 5 useri pe acelashi kont, pt k am blokat inregistrarile.

Mai pe înţelesul tuturor, înregistrarea pe un astfel de chat se poate face doar atunci când se arată soarele de după nori. În zilele în care soarele „stă ascuns după nori” nu se pot înregistra utilizatori noi, aşa că intră câte mai mulţi pe acelaşi cont. Cum sesiunea este de doar o săptămână, numărul utilizatorilor ajunge să fie mai mare decât numărul conturilor create.

O altă practică de a atrage utilizatori noi cât mai rapid (cât e cerul senin) este bonusul de 10 EURO, în orice reţea, primilor 10 înregistraţi… sau tuturor celor ce se înregistrează. Un lucru ce nu se precizează (sau se precizează, dacă ştii unde să îl cauţi*) este că cei 10 EURO nu sunt oferiţi toţi o dată, ci câte un eurocent/an, timp de 1000 de ani! În lipsă de fonduri, veţi primi un „bonus de inactivitate pe chat” în valoare de 10 plusuri/an.
* Această informaţie am găsit-o pe 11 din 10 chaturi ce au această promoţie, în Forum (2/3) » Informatii » Campanii » Bun venit » Informatii » Credit » Credit bonus.

Această postare este un pamflet!

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1496

Distribuie mai departe:

10 comentarii la "Tendinţe în materie de wap"

 1. “Cocina” asta de chat este a lui snipe(nis) , la ce sa te astepti de la un copil analfabet cu deficiente mintale? 🙂 Frumos pamflet!

 2. Ştii, mi-ar fii uşor să te înjur, dar nu o fac, îți acord o a doua şansă, te las să te sinucizi…
  1. Nefewap.Ml nu a fost niciodata un chat public, a fost creeat doar ca şi “pamflet”, pentru el nu s-a făcut niciodată spam…
  2. Nu este şi nici nu a fost niciodată pe host free.
  3. Te sfătuiesc, prieteneşte, să-ți găseşti alte “victime” pe care să le critici, cineva gen Lospa cred că ar “da” mai bine pe acest blog, la categoria VapMaiştrii sau Agramat cu “monster-ul” în bot pe post de biberon.
  4. Tratez totul ca atare, îmi place ce/cum scrii, dar nu permit să iei la mişto pe cineva sau ceva creeat de cineva, fără ca măcar să te documentezi cel puțin sumar, înainte de a posta.

  În rest, toate cele bune… http://www.forum.upz.ro ;•}

 3. Eu nu am spus nimic de NEFEWAP, am scris totul „la general” (dacă înţelegi ce înseamnă asta). Singura „chestie” despre NEFEWAP este acel screenshot. Şi nici nu am spus că ar fi pe host free. Sunt alţii “pe free”. Şi nu ştiu ce înţelegi prin “pentru el nu s-a făcut niciodată
  spam…”. Dacă nu s-a făcut spam, eu de unde am aflat de el? https://vasileruscior.ro/wp-content/uploads/2014/02/wpid-guestbook_snap_20140211081820232_20140211081939472.jpg

 4. Şi mai e ceva. Când am postat acel screenshot, nici nu ştiam că e chatul tău. Nici nu m-a interesat. 🙂 Numai bine!

 5. Si ce daca-i al tau nefewap.ml,e placat cu aur ml-ul tau? Te dai lovit in aripa vad. E bine ca eu sunt ala ce “scriu agramat” , nu tu. 🙂 Fa o comparatie,si ai sa deduci ca toti suntem mai buni ca tine snipe 😉

 6. Recupereaz-o 😀

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.