Telefoane mobile de mărimea cardurilor bancare

Într-o lume în care telefoanele inteligente au ajuns foarte răspândite, telefoanele antismartphone – așa cum mai sunt ele numite – încearcă să acapareze acele persoane ce își doresc un telefon și atât.

Mă uitam pe site-urile ce comercializează produse direct din China și am găsit câteva modele de telefoane „card bancar”. Cu o grosime de până în 6mm și dimensiuni apropiate de cele ale unui card de credit, un astfel de telefon poate fi numai bun dacă nu-ți place să cari telefonul mobil după tine. Fiind ușor și subțire, un telefon de acest tip poate fi transportat chiar și în portofel.

Se comercializează și în România un CardPhone ce costă undeva pe la 250 de lei. Mult prea scump. Să vedem ce telefoane găsim la chinezi.

Aiek M5

Telefoane mobile de mărimea cardurilor bancare

Aproximativ 11 dolari pe Gearbest.

Aiek X6

Telefoane mobile de mărimea cardurilor bancare

Aproximativ 17 dolari pe Gearbest.

Aiek M4 Dual Sim

Telefoane mobile de mărimea cardurilor bancare

Aproximativ 24 de dolari pe Gearbest.

Mai sus aveți doar trei modele de la Aiek. Mai găsiți și altele pe internet, iar dacă alegeți să cumpărați de pe eBay, le puteți achiziționa la prețuri și mai mici.
Personal, Aiek M4 îmi place pentru că are nivelul de radiație (SAR) mic. Nu știu la capitolul „autonomie” cum se prezintă, în rest pare în regulă.

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.