Superstiţiile wapmasterilor pe final de 2014

Pe 31 decembrie 2013 publicam cinci dintre superstiţiile wapmasterilor de Revelion. Chiar când mă documentam pentru a realiza o bază stabilă a celor ce urma să scriu, am aflat că wapmasterii sunt bântuiţi de superstiţii şi pe final de an. Atunci, în ultima zi din an, era prea târziu să le fac publice. Nu ar fi avut timp toţi wapmasterii adevăraţi să le pună-n aplicare, iar anul 2014 ar fi fost un an plin de downtime-uri. Mulţumiţi-mi!

Bătrânii care au murit deja, dar încă mai râd spun că un wapmaster care preţuieşte lumea WAP-ului cu adevărat trebuie neapărat de nimeni să se înregistreze pe un nou forum de wapmasteri. Mulţi au ales acest forum, alţii încă mai caută.
Sfârşitul de an este un prilej bun de a edita toate zecile de scripturi wap pe care un wapmaster adevărat vă spun le deţine. Nu pentru a scoate duhurile rele din ele (duhuri numite de unii şi erori în PHP), ci pentru a edita drepturile de autor „© Copyleft by DJ Sfeclă 1998 – 2015″. În caz contrar, nu se va întâmpla nimic.
Asociaţia Bătrânilor Tineri din România susţine sus şi moale că wapmasterii ce se respectă şi nu respectă vor învăţa pe finalul acestui an să nu mai folosească porecle de fete pentru a aţâţa băieţi nevinovaţi pe chaturile lor, iar acolo să le violeze căsuţa de mesaje private (PM). Şi asta-i o superstiţie.
O altă superstiţie spune că wapmasterii ce deţin chaturi lavalaire vor avea mai puţini useri în anul 2015. Prostii! Chaturile wap au fost mereu în trend datorită complexităţii, diversităţii şi multiculturalismului de pe ele, de sub ele şi din ele.
Ultima superstiţie pe care am reuşit cu greu să o obţin de la Institutul Internaţional de Wapologie şi Internet pe Mobil sună cam aşa:

Wapmasterii cu adevărat adevăraţi ce nu au oferit deloc o cafea, un suc, o bere sau sex pe lavalair în anul 2014, în 2015 vor fi nevoiţi să facă asta de două ori mai mult, else { die_young(); return 0; }

Superstiţiile wapmasterilor pe final de 2014

Dacă mai deţineţi şi alte obiceiuri ce trebuiesc urmate fără sfinţenie, rubrica de comentarii e deschisă.

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.