Superstiţiile wapmasterilor de Revelion

Salut! După cum bine știţi, în tradiţia românească există diverse superstiţii de Anul Nou. Recent s-a descoperit că nici wapmasterii / wapperii nu au fost „ocoliţi” de superstiţii. 😉
În cele ce urmează, o să vă prezint 5 dintre cele mai importante superstiţii „bine de știut” în noaptea dintre ani.
Orice wapmaster adevărat sau fals trebuie să întâmpine noul an cu telefonul mobil în buzunar. Mai mult de atât, wapmasterul trebuie să aibă conexiune la internet la ora 00:00. În caz contrar, va avea un an cu viteze mici de download și upload.
Orice wapmaster ce se respectă nu îţi va răspunde la întrebarea Pe ce server îţi petreci Revelionul?. Wapmasterii au nevoie de intimitate, mai ales de Revelion, când răspunsul la această întrebare le aduce un an cu numeroase atacuri (și blesteme) asupra chaturilor lor.
Wapmasterii adevăraţi nu merg cu „capra”! Mulţi preferă oile. Părăsirea oilor pentru capre aduce ghinion profesional și peste o sută de Fatal errors ce vor apărea în decursul anului 2014, mai ales atunci când fată oile.
Cei ce își petrec timpul pe forumuri trebuie să posteze măcar un topic nou în noaptea dintre ani, pe fiecare forum vizitat frec…vent. În caz contrar, „warn-urile” îi vor pândi nu tot anul, ci 3 (trei) ani de acum înainte și-napoi.
Cei ce își petrec timpul pe Facebook și accesează versiunea wap (de pe mobil) în mod frecvent, vor avea un 2014 fără like-uri dacă nu postează „La mulţi ani, 2014!” chiar imediat după miezul nopţii.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1332

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "Superstiţiile wapmasterilor de Revelion"

  1. ei nu merg cu "capra" , multi prefera oile. :))
    si faza cu facebook e 100% adevarata la toti ratatii,toti ratatii vor posta un an nou fericit imediat dupa 00:00 pe facebook,astia da ratati,scursuri ale societatii. pe oamenii astia-i dispretuiesc cel mai mult!

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.