Soluții de tratare și întreținere pentru piscine!

Magazinul piscineservice.ro este un furnizor foarte bun de solutii pentru tratare si intretinere piscine, dar si cu multe alte accesorii si produse utile pentru a avea o piscina cat mai curata si eficienta.

Ce fel de produse se gasesc pentru tratarea apei pe site-ul magazinului piscineservice.ro?

In gama lor de produse clientii gasesc urmatoarele:

-Substante tratare apa;

-Algicid;

-Anticalcar;

-Complementare;

-Corectori pH;

-Dezinfectanti;

-Floculanti;

-Pe baza de brom;

-Pe baza de clor;

-Pe baza de oxigen activ.

Daca incepeti sa observati ca apa din piscina este atat verde, sansele sunt ca aveti particule murdare care se depoziteaza si va fac apa mai tulbure, iar algele se alatura  intregului ansamblu. Prioritatea principala este sa o clarificati cu un produs algicid eficient.

Algicidele nu sunt o solutie rapida pentru a scapa de alge in intregime in piscina ta. Este mai des utilizat ca masura preventiva, mai degraba decat ca tratament reactiv. Acesti compusi chimici contin componente care ucid algele, dar, de asemenea, impiedica cresterea lor in piscina ta.

Majoritatea algicidelor de pe piata contin o baza de cupru, derivata de obicei din sulfat de cupru. Acesti compusi chimici utilizeaza metalul ca atom primar, ceea ce ajuta la atacarea algelor mult mai eficient. Sarcina principala a algicidelor este de a descuraja procesul tipic de crestere celulara a algelor. Desi blocheaza diviziunea celulara sau transferul de energie, ele limiteaza crearea de proteine. Folositi cantitatea adecvata, care va fi recomandat pe eticheta produsului.

Investitia  intr- un algicid  eficient  este o decizie cruciala. Exista cateva tipuri diferite de algicide din care puteti alege, fiecare cu propriile proprietati de utilizare. Magazinul piscineservice.ro ofera eficienta si preturi bune pentru toate produsele!

Printre cele mai importante motive pentru curatarea regulata a piscinei se numara:

-Longevitatea;

-Mai putine reparatii costisitoare;

-Mentine apa sanitara si sigura;

-Imbunatateste estetica;

-Functionare si functionalitate mai bune;

-Imbunatateste valoarea casei tale;

-Mai multa placere de la utilizarea regulata.

Daca nu va curatati piscina sau nu o curatati in mod regulat cu ajutorul unui serviciu profesionist, se poate ajunge la urmatoarele:

Scurgeri infundate

Canalele de scurgere infundate sunt unul dintre cele mai mari motive de ingrijorare pentru proprietarii de piscine. Drenurile infundate va pot arde motorul, creand o gaura destul de mare in portofel atunci cand vine vorba de reparatii. Pentru a preveni reparatii inutile, asigurati-va ca verificati canalele de scurgere in mod regulat.

Cresterea algelor

Daca apa din piscina voastra sau diferite componente par a avea o nuanta verde, este posibil ca algele sa fi inceput sa se formeze in piscina. Acest lucru se poate intampla daca nu va curatati piscina in mod corespunzator sau in mod regulat. Exista multe produse disponibile pe piata care pot ajuta la prevenirea, indepartarea sau eliminarea algelor, dar solicitarea unui serviciu de curatare a bazinului ar putea fi cel mai bun pariu. Doar pentru a asigura siguranta apei de la piscina.

Maladie

Daca nu mentineti in mod corespunzator calitatea si curatenia piscinei, ati putea sa va confruntati cu unele probleme considerabile. Unele dintre aceste probleme, inclusiv iritatii ale pielii, urechii, ochilor, cailor respiratorii si / sau ale ranilor. Aceasta inseamna ca o acumulare de bacterii ar putea contamina apa, ducand la eruptii, infectii ale ochilor sau infectii ale plagilor.

Pentru a va mentine piscina in cea mai buna stare de functionare posibila, este important sa o curatati singur sau sa angajati asistenta serviciilor profesionale de curatare a piscinei. Daca intentionati sa va curatati singur piscina, am adunat cateva dintre lucrurile pe care le puteti face, astfel incat piscina voastra sa ramana curata si in cea mai buna stare de functionare!

Indepartati resturile

Un skimmer cu brate lungi va va ajuta sa indepartati orice frunze, insecte, murdarie si resturi plutitoare. Daca faceti acest lucru o data pe zi sau la fiecare doua zile, veti ajuta la indepartarea resturilor inainte ca acestea sa aiba sansa de a pluti pana la fund, unde sunt mult mai greu de indepartat. Utilizarea unui aspirator de piscina poate ajuta la indepartarea resturilor care plutesc pana la fundul piscinei.

Curatati filtrele

Majoritatea proprietarilor de piscine inteleg cat de importante sunt filtrele curate pentru sanatatea unei piscine. Pentru cei care nu o fac, filtrele sunt esentiale pentru mentinerea apei curate si ferite de resturi. Pentru a mentine curatenia piscinei pe termen lung, ar trebui sa va obisnuiti sa verificati si sa curatati regulat filtrele si sa le inlocuiti dupa cum este necesar.

Testarea apelor

Multe magazine care vor transporta o gama larga de produse de curatare a piscinei. Aceasta include substantele chimice si produsele care sunt adaugate in apa pentru a mentine curatenia, precum si benzile de testare care pot verifica diferitele niveluri ale piscinei. Expertii de la piscineservice.ro va pot ajuta sa gasiti produsele potrivite pentru piscina voastra supraterana si sa va invete cum sa le utilizati corect.

Mentinerea echilibrelor pH-ului intr-o piscina este o categorie proprie. Daca aceasta sarcina nu este realizata corect, acest lucru ar putea lasa persoanele ranite cu iritarea pielii si a ochilor. Un echilibru de pH masoara aciditatea unei piscine in apa si daca aceasta trece prin protocoalele de siguranta.

Dupa cum putem observa, este important sa curatam piscinele in mod regulat, deoarece apa murdara poate aduce iritatii si infectii la nivelul urechilor si al ochilor.

Din fericire magazinul piscineservice.ro ofera o multime de produse si solutii de cea mai buna calitate. Produsele pot fi achizitioante online, iar transportul va fi efectuat in 24h de la comanda. Vara este momentul cel mai oportun sa beneficiem de confortul de a avea o piscina, insa nu trebuie sa uitam despre importanta unei piscine curate.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.