Știe cineva un site bun de pariuri online?

Deși nu pot spune despre mine că sunt un mare microbist, am urmărit deseori meciuri de fotbal interesante: derby-uri, partide din Liga Campionilor și Europa League, partide de tenis de masă și de tenis de câmp în care erau implicați sportivi români și alte sporturi. Cu pariurile nu le aveam deloc, însă odată cu Euro 2016, pot spune că m-a cuprins și pe mine febra pariurilor online. Asta s-a întâmplat pentru că pe parcursul turneului final ieșeam cu prietenii în oraș seara și oriunde mergea, bineînțeles rulau partidele pe televizor.

Doi dintre băieții din grup își verificau telefoanele foarte des și vorbeau numai despre pariuri și meciurile care curgeau pe ecrane. Ce-i drept, dacă în primă fază mi s-a părut deranjant, după câteva zeci de minute am realizat că cei doi chiar se distrau, spre deosebire de noi ceilalți, care inițial ne arătam ușor deranjați de gălăgia creată în jurul nostru (pentru că și alți clienți ai localului pariaseră). Așa că după câteva zile, am început și eu să pariez. Amicii mi-au arătat pe scurt ce e de făcut și mi-au facilitat pașii pentru plasarea primului pariu.

Încercând să-mi explice și ce trebuie să fac pentru a câștiga, cei doi au cam eșuat, pentru că nici ei, la rândul lor, nu erau niște pariori iscusiți, ci doar se distrau. Singurul sfat bun primit până acum a fost să răsfoiesc recenziile și părerile celorlalți jucători de pe acest site de pariuri online. Acolo am găsit casele de pariuri online licențiate la care pot juca 100% legal în România.

Am aflat și am înțeles unde e mai indicat să joci pariuri live, unde poți face Betting Exchange, unde găsești cote foarte mari, unde pot viziona zeci de mii de partide în format live video, unde pot revendica zilnic oferte și așa mai departe. Totodată, am găsit și discuții despre diverse probleme legate de anumiți operatori și partea bună este că acum știu care sunt agențiile problematice și pot să mă feresc de ele.

Răspunsul din titlul acestui articol l-am aflat așadar răsfoind recenziile caselor de pariuri online de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară. În plus, răsfoind și alte articole cu sfaturi și îndrumări, am remarcat faptul că majoritatea celor care tratează cu seriozitate acest domeniu au conturi deschise la mai multe agenții și pariază acolo unde găsesc cele mai mari cote sau unde anumite oferte îi ajută să aibă șanse mai mari de câștig.

După ce îți deschizi un cont nou, să ai grijă să trimiți o copie de pe buletin și o factură recentă, pentru ca să-ți verifici contul și să poți paria liniștit. Altfel, Oficiul Național pentru Jocuri de noroc îi obligă pe operatori să-ți suspende contul dacă nu faci acest lucru în 30 de zile de la înregistrare. Deși mi s-a părut ciudată această măsură, am aflat imediat că este o procedură menită să evite practicare jocului de către minori, spălarea de bani și multe alte probleme de acest gen. Eu, pentru că nu am de gând să comit nici o astfel de năzbâtie, m-am conformat și totul a fost ok. Dacă ești sceptic, află că procesul este 100% securizat, iar confidențialitatea datelor tale este garantată pe viață prin lege.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.