Sisteme de ventilație profesionale pentru restaurantul dumneavoastră!

Daca va numarati printre acele persoane care sunt la conducerea unui restaurant, atunci cu siguranta, cunoasteti importanta sistemelor de evacuare in ceea ce priveste eliminarea fumului si a aburului rezultat in bucatarie, in urma gatitului.

Este vorba despre acele hote profesionale din inox care sunt asezate de-asupra aragazelor, plitelor si cuptoarelor si care prin intermediul unui motor si al unui ventilator, elimina in exterior fumul si aburul, reducand in acelasi timp si temperatura din incapere.

De asemenea, clientii care intra intr-un restaurant trebuie sa se bucure de o masa placuta si linistita, si in mod cert, cu totii isi doresc o experienta culinara cat mai buna din toate punctele de vedere. In ceea ce priveste fumul, aburul dar si mirosul din bucatarie, toate acestea trebuie sa fie retinute si evacuate corespunzator, fara a ajunge practic in sala de mese, iar fara un sistem de ventilatie de calitate care sa includa o hota profesionala, acest lucru este practic imposibil de realizat.

Sistemele de evacuare care sunt montate in bucatariile restaurantelor sunt foarte importante pentru siguranta bucatariei, dar contribuie extrem de mult si in ceea ce priveste sanatatea angajatilor.

Pe langa o hota profesionala din inox, pentru o evacuare eficienta a fumului, a vaporilor si a mirosului, sunt necesare si cosuri de fum din inox de cea mai buna calitatea, care sa reziste in timp la un grad mare de uzura.

In cazul in care sunteti la conducerea unei astfel de afaceri si aveti nevoie de un upgrade, ori doriti sa incepeti un bussines pe aceasta nisa, cele mai bune si eficiente solutii in ceea ce priveste sistemele de evacuare a fumului, aburului si mirosului din bucatarie, le veti gasi la numai un simplu click distanta, accesand site-ul Steral.ro

Aici va este pusa la dispozitie o gama extrem de variata de produse diverse pentru o ventilatie corespunzatoare, produse ce sunt impartite in urmatoarele categorii:

  • Sisteme HVACTubulatura Ventilatie
  • Hote Profesionale Inox
  • Casete Filtrante
  • Cosuri de fum
  • Ventilatoare CTA
  • Ventilatoare Casnice
  • Accesorii Ventilatie
  • Recuperatoare de caldura

In ceea ce priveste hotele, aceasta echipa executa inclusiv hote la comanda, de tip insula ori de perete sau dupa forma necesara in functie de locul unde urmeaza a fi amplasata. In plus, puteti opta inclusiv pentru hote cu scopuri tehnologice. Hotele vin echipate cu sisteme antiincendiu sau clapeta antifoc si pot fi confectionate din materiale precum tabla, simpla sau zincata, inox, ALP si asa mai departe. De asemenea, daca este vorba doar de modificari pe care le doriti sistemului de evacuare pe care deja il aveti instalat, tot cu ajutorul acestei echipe va puteti duce la bun sfarsit planurile.

Toate detaliile despre serviciile pe care le ofera cat si produsele disponibile sau despre un proiect personalizat va sunt puse la dispozitie pe site-ul Steral.ro, astfel ca, sunteti invitati sa il accesati si cu siguranta aici veti gasi solutiile optime pentru nevoile pe care le aveti.

In plus, pe site veti putea observa o intreaga galerie cu diverse proiecte care au fost realizate pana in prezent, astfel ca, va veti putea da seama de calitatea superioara a serviciilor pe care cei de la Steral.ro le ofera, totul la cel mai bun raport calitate/pret.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.