Şi eu despre cartela gratuită Lycamobile

Am comandat miercuri seara trei cartele Lycamobile de aici şi vineri după-amiază le-am primit prin UrgentCargus, în trei plicuri diferite. Am activat o cartelă Lycamobile ( a se citi „am desigilat-o şi introdus-o în telefon” ) din cele trei. Numele de telefon din reţeaua Lycamobile încep cu 0701. Cei de la Lycamobile se folosesc de infrastructura celor de la Telekom, nedispunând de relee proprii. Până la urma-urmei, Lycamobile este o reţea virtuală.

Şi eu despre cartela gratuită Lycamobile

Cartela gratuită Lycamobile nu dispune de credit iniţial, putând fi reîncărcată online sau din magazinele partenere. Încă nu ştiu care sunt acele magazine.
Deşi nu are credit, am observat că pot efectua apeluri şi trimite SMS-uri către alţi utilizatori Lycamobile din România. Nu ştiu cât ţine „pomana”, dar am o vagă idee că până la sfârşitul lunii în care activezi cartela. Adică martie, în cazul meu.
De altfel, informaţiile despre serviciile şi opţiunile Lycamobile sunt destul de puţine. Serviciul de mesagerie vocală este în limba engleză. Nu ştiu cum să dezactivez mesageria vocală. Am încercat anularea redirecţionărilor, dar nu are niciun efect. Cel mai probabil totul se rezolvă acum prin apel la Departamentul de Relaţii cu Clienţii.

Am trimis adineaori două SMS-uri de pe cartela Telekom pe cea Lycamobile şi nu mi-a fost retras din credit, deşi n-am nicio extraopţiune activă. Probabil va fi remediată această „situaţie” şi toţi vom plăti la un moment dat… 🙂

78 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.