La moartea pasiunii nu-ți chemi toate rudele

Suntem în Postul Sfintelor Paști și acum, mai mult ca niciodată, ne gândim la cei ce au plecat dintre noi. Curios sau nu, prima moarte ce-mi vine în minte este moartea pasiunii. O fi din cauză că sunt încă tânăr pentru a mă gândi la „ce e după”?

De curând am aflat că moartea pasiunii sunt chiloții de damă groși, cu picior. Nu chiar ca cei din imaginea de sus, însă sunt buni și aceia ca exemplificare. Oricum moare pasiunea. Mă gândesc cum s-ar petrece acțiunea dacă acei chiloței extraXXL ar fi comestibili. Te cheamă tipa în pat, însă tu n-ai terminat de păpat. Până termini delicatesele, îți trece pasiunea, cheful și sângele de taur se transformă în sânge de bou nenorocit. Ce să mai faci cu burta plină?

Spre deosebire de moartea pasiunii, moartea oamenilor este mult mai imprevizibilă. Decesul unei persoane dragi, rudă sau chiar vecin îți poate influența negativ toată viața. Realizezi că așa, dintr-o dată, acea ființă cu care schimbai o vorbă bună sau o bârfă… acea ființă este rece. La propriu, căci la figurat sigur cunoști măcar două persoane care sunt reci, introvertite și mereu supărate.

Nimeni nu știe ce dată va fi gravată pe crucea de pe mormântul tău. Nici măcar aplicațiile de pe Facebook care prezic data în care devii ca Luceafărul; nemuritor și rece. Cu trupul rece și sufletul nemuritor, pășim spre viața de apoi. Chiar dacă moartea este privită ca o trecere în altă lume, oamenii de la înmormântări sunt supărați. Nu putem face nimic în privința asta, însă îi putem îndruma pe cei ce trebuie să se ocupe de organizarea evenimentului. Un pas în acest sens îl putem face recomandându-le o firmă de servicii funerare care să se ocupe de tot.

Servicii funerare non-stop

Consider că serviciile funerare sunt o necesitate și o să vă spun de ce. O colegă de la serviciu și-a înmormântat tatăl de curând. Persoanele care ar fi putut să o ajute cel mai mult în acele momente, anume frații sau surorile, nu există. Pe unica fiică a căzut toată organizarea înmormântării. Bineînțeles că au ajutat-o neamurile și vecinii, însă greul a căzut pe umerii ei. Oboseala, supărarea și stresul au trântit-o la pământ chiar în ziua înmormântării tatălui ei. Și-a revenit, însă nu s-a vindecat, dacă mă înțelegeți ce vreau să spun.

Pentru a mai scăpa de stresul înmormântărilor, alegeți pompe funebre ce se ocupă de organizare. Nu o să vă scoată durerea din suflet, însă puteți fi aproape de oamenii dragi măcar în ultimele lor ore de pe acest pământ.

Foto: paginafemenina.com

Etichete:

9 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.