Sărbătorile vin, sărbătorile vin

Suntem pe sfârșit de an, timpul trece destul de repede când ești ocupat cu unele, cu altele. Fără să ne dăm seama am ajuns cu bune sau cu mai puțin bune în luna noiembrie a anului. Într-adevăr, suntem nevoiți câteodată să ne îndulcim, altădată să-i îndulcim pe cei apropiați nouă cu ceva… dulce și bun.

Vin sărbătorile și dacă tot vin, vine și timpul pentru un vin bun. De Paști am căutat pe internet să cumpăr un coș cadou pentru ai mei. Beneficiam și eu de cadou odată cu ei, plus că nu eram acuzat că numai prostii de pe internet cumpăr. De cele mai multe ori, coșurile cadou au în componență o sticlă de vin și multe dulciuri. În funcție de buget, cum se zice, diferă cantitatea și calitatea produselor.

Să nu rămân și anul acesta „pe lângă”, m-am apucat încă de pe-acum să caut cosuri cadou pentru Craciun. Știu, e abia început de noiembrie, dar iarna s-a băgat peste toamnă, ca o tipă curioasă de ceea ce face colega sa cu ochii fructe și părul frunze. Iar dacă tot a intrat peste ea, a nins-o puțin, pe ici, pe colo. Cum zăpada a furat startul și frigul o însoțește, s-ar putea să fur și eu startul sărbătorind Crăciunul mai repede. Încă nu m-am hotărât când, dar știu cum. Aștept să apară pe TV reclama aceea cu Moș Crăciun care vine cu tirul, cumpăr un coș cu dulciuri și un vin bun. Beau vinul, pentru a simți căldura sufletească a luminii sărbătorilor, după care mă îndop cu dulciuri. 

Ceea ce v-am spus mai sus rămâne între noi, da? Nu trebuie să afle nimeni. Înainte de Crăciun, eu, poate o idee mai dolofan decât sunt acum, comand un coș cadou și pentru familia mea. Să vadă prin ce chinuri dulci am trecut eu. 🙂

Etichete:

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.