Să nu faci ca mine

Îmi place să scriu pe blog la fel de mult cum îmi place să citesc alte bloguri. Când găsesc articole ca acesta, nici n-am cum să nu apreciez ceea ce citesc.

Din păcate n-am mai scris nimic în ultimul timp. Nu e o noutate asta, căci probabil ţi-ai dat seama deja de acest fapt. Nu am avut nimic de spus. Despre cutremurul din Nepal… nu ar fi prea multe de comentat. N-am fost acolo nici măcar cu gândul, aşa că nici măcar mintea mea nu a fost afectată de cutremur. Despre Gâdea şi mizeria pe care a făcut-o la Antena 3, iar n-am nimic de zis. Nu mă uit la Antena 3 şi nu mă interesează IQ-ul lui Gâdea. Chiar dacă ambele subiecte ar fi adus un boost de trafic pe blog, mai bine tac.

În ianuarie scriam despre Ziua Izabellei, pe la ora 10 trecute fix noaptea. Adică pe la 22. Era forfotă mare pe Facebook, iar după ce am aflat câte ceva despre subiect, am zis că n-ar strica puţin trafic organic, adică vizitatori ce caută pe Google despre Ziua Izabellei. Şi n-au stricat, dar nici n-au ajutat prea mult, eu neavând reclame Adsense pe blog. Statistic vorbind, câteva zile am avut mai mulţi unici. Recordul era la vreo 550 într-o singură zi, per total, mai bine de trei sute fiind din cauza Izabellei. Sau datorită ei. După vreo două săptămâni a revenit totul la normal, să zic aşa. Deja trebuia să scriu despre alt subiect devenit viral, dar n-am făcut-o. Tu să nu faci ca mine. 🙂

Să nu faci ca mine

Etichete:

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.