Să mă joc online, zic!

Să mă joc online, zic!

Săptămâna aceasta am fost ocupat în fiecare zi. Muncă, treabă, urmată de altă muncă. Aşa că acum este timpul să mă joc. Online. E timpul să redevin copil, mai ales că suntem în preajma zilei de 1 Iunie şi se permite, nu?

Şi ce aş putea să joc, dacă nu un joc ce să-mi confirme, încă o dată, priceperea, măiestria şi talentul de care dau dovadă? CS? Nu… Jocuri cu bile colorate. 🙂

Vreau să mă joc direct în browser, aşa că am căutat ceva noutăţi. Am căutat şi chiar am găsit nişte bile de snooker ce mă ajută în ocuparea timpului liber, frumos şi captivant.

Să mă joc online, zic!

Snookerul este un sport din categoria biliardului . Snookerul este foarte popular în țările vorbitoare de limba engleză (Regatul Unit, Irlanda, Canada, Australia, India și Africa de Sud), un interes crescut manifestându-se și în Estul și Sud-estul Asiei. (Sursa: Wikipedia)

Jocul se adresează în primul rând copiilor, dar stau şi mă gândesc dacă domnului Crăciun (aka Rudolph Aspirant) i-o plăcea să se joace online cu bilele colorate… N-o mai fi el copil de mult timp, însă în această perioadă este permis să redevii copil şi să te comporţi ca unul.

Disclaimer: Dacă nu ştii cine e Rudolph Aspirant, citeşte comentariile de la alte articole de pe acest blog. Nu vei afla date personale, dar îţi va creşte apetitul de jucat snooker.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3468

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Să mă joc online, zic!"

  1. Ha ! Ha ! Niciodata nu mi-ar fi trecut prin cap ca ar fi posibil ca daca cineva ar citi comentariile mele i-ar putea creste subit apetitul pt snooker ! Mai degraba mi-as fi putut inchipui de ex un jucator serios amator de snooker sau chiar biliard real sau chiar virtual citind cateva comentarii de ale mele si efectiv dorind mai bine sa se lase si sa fuga cat mai departe de orice idee de relaxare placuta, inclusiv chiar una cu echipament atat de incitant sugestiv ca de ex un tac sau niste bile, eu considerand mai mereu comentariile mele ca avand un stil chiar ff puternic de "moartea pasiunii", asa cum sunt ele si off topic, si ff lungi, plus si cam pedantice sau scrise intr-o limba oarecum de lemn, absolut de loc curgator literare sau nici macar vioi incitante, chiar si daca adresez
    teme chiar posibil super pasionale !

    Oricum, eu interpretez articolul de sus drept un compliment chiar elegant, (chiar daca o fi la misto, insa prefer sa raman optimist), deci ma declar chiar flatat !

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.