S-au scumpit produsele pe Gearbest

Astăzi a sosit avizul prin care sunt înștiințat că trebuie să mă prezint la poșta vamală din Rădăuți să-mi ridic coletul primit din China. Comanda am făcut-o pe Gearbest chiar înainte să înceapă campania de reduceri. Pentru ce am comandat eu, adică un acumulator Xiaomi de 16000 mAh, niște lămpi tot de la Xiaomi și ceva becuri led, suma plătită a fost destul de ok. Sigur coletul trimis prin postNL a devenit destul de voluminos și de aceea a atras atenția celor de la BSI, care l-au fugărit la vamă.

Când mi-au trimis chinezii coletul, mi-au trimis și o poză a coletului. Văzând că scrie „China” prin toate colțișoarele lui, am presimțit că asta va fi soarta lui. Acum nu-mi rămâne decât să merg la poșta vamală, poștă cu un superprogram de 6 ore/săptămână. Trei ore lunea dimineață și trei ore joia dimineață.

Adineaori am revizualizat produsele comandate. Toate, dar absolut toate, sunt acum mai scumpe. În cazul unora, prețul este cu câțiva cenți mai mare, iar în cazul altora, cu câțiva dolari. Aceeași marfă, aceeași calitate. Consider că produsele de la Xiaomi sunt de calitate. Se spune că atât cât dai, atâta face… și este parțial adevărat. Să vă spun de ce. Brățara Xiaomi Mi Band 2 costă acum 43 de dolari. Dacă o cumperi acum, vei observa că nu face 43 de dolari, ci vreo 22, atât cât este prețul declarat de producător. Dacă nu ai nevoie de ea, s-ar putea să nu facă nici doi bani. 🙂

Dacă vreți să cumpărați de pe Gearbest, 4 iulie 2016 nu este o zi potrivită pentru achiziții. Mai așteptați niște campanii de reduceri și, eventual, să scadă dolarul sub pragul de 4 lei.

Succes!

Etichete:,

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.