El așa se răcorește când îi este cald. Tu cum te răcorești? 

A venit vara și am simțit asta din plin. Dacă la sfârșitul săptămânii trecute a plouat, săptămâna aceasta s-a schimbat situația. Ieri, dar mai ales astăzi, a fost vreme frumoasă și călduroasă. Soare suficient încât să-ți schimbe culoarea pielii și să te facă „de etnie“. Unii zic că există creme de protecție solară, dar eu nu am auzit încă de ele. În schimb, am auzit de antigel g13. ?

Tu ce faci când îți e prea cald? Dacă ai aer condiționat, s-ar putea să îți fie prea frig, dar eu abia la iarnă o să-ți zic cum să te încălzești. Până atunci însă, vedem ce facem cu canicula. Dacă nu ai aer condiționat, poți porni un ventilator. Nu e același lucru, plus că mie nu-mi place vântul pe care îl face ventilatorul. Aici, în nordul țării, bate vântul suficient afară, nu-mi trebuie și în casă. Mai bine leg un hamac între doi copaci și mă relaxez acolo. ?

Alții, mai inspirați ca mine, dau o tură prin oraș după domnișoare. E timp numai bun de așa ceva. Domnișoarele plimbă câinii, iar „domnișorii“ le admiră… vestimentația. Însă, unde frig nu e, nimic nu e. Nici pantaloni lungi nu-s, nici bluze cu mânecă lungă nu-s. Vestimentația e sumară, ca să zic așa.

Din acest motiv, până și motorul mașinii se încălzește în apropierea lor. Chiar se înfierbântă. Nu poți să-l răcești cu o bere, nici să mai dai jos din caroseria mașinii nu ai cum. O lași în motorul gol și… nu se face așa ceva! E rușine. Unele persoane zic că motorul se înfierbântă și iarna, dar eu nu le cred. De aceea, poți folosi antigel g13 și răcești motorul cât ai zice G13. Singurul 13 care nu e cu ghinion.

antigel g13 de la stoauto

Mai demult, șoferii foloseau antigel pentru răcirea motorului doar pe timp de iarnă. Vara foloseau apă, pentru că zicea vecinu’ că merge și cu apă. Nu merge și cu apă. Iarna îngheață apa, așa că nu aveau încotro. Un alt motiv era acela că nu prea găseai în comerț. Acum găsești.

Ce găsești pe StoAuto.ro, în afară de antigel g13?

  • Uleiuri
  • Lichid frână
  • Lichid servo
  • Baterii auto

… și altele. Te așteaptă acolo toate.

Acum că am stabilit de unde îți iei consumabilele, trebuie să reții că pe www.AutoPieseOnline24.Ro găsești piese de schimb pentru mașina ta. Află mai multe despre industria auto din România.

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.