Putem muta munții din loc

Nu de puține ori am auzit că putem muta munții din loc. Noi, ca oameni, suntem în stare să mutăm munții din loc. Unde-s mulți puterea crește, iar uniți putem face mult mai multe. Suntem capablili și asta se vede de multe ori.

La partea cu mutatul munților din loc m-am gândit întotdeauna la modul propriu. Adică se ia muntele – așa mare cum e el – și se mută în altă parte. Uite, în Botoșani aș duce niște munți, că săracii nu au. Le las pe ei să aleagă exact ce munți și-ar dori, căci nu vreau să ne certăm de la atâta lucru. Le-aș descărca pe un deal. Dacă îi scot „din rădăcină” și îi duc acolo, acei munți ar putea deveni cei mai înalți din țară. 🙂

Niște munți aș aduce și în Orașul Siret, județul Suceava. În Bucovina există munți, așadar nu fac mari modificări. Îi mut puțin mai în nord. Aș muta măcar un munte, cu tot cu o mănăstire de renume. Sigur ar crește numărul turiștilor, ar apărea pensiuni și tot ce înseamnă „muntele”. Aer curat, izvoare cu ape limpezi și brazi. Acum avem trei brazi, dar vrem mai mulți.

Sigur conștientizați că ceea ce am scris mai sus nu se poate. Bine că nu se poate, că prea ne-am juca de-a Dumnezeu. Ce putem face este să mutăm mașini și utilaje grele ca un munte. Despre transport agabaritic am scris anul trecut și subiectul a trezit interes din partea voastră. Heavy Transports sunt în stare să mute munții din loc. Ce fac ei? Transportă tot ce-i mare și greu.

Transport agabaritic

Despre Heavy Transports

Compania noastră este un furnizor specializat de logistică şi soluţii de transport agabaritic rutier, combinat cu transport maritim, fluvial, feroviar sau aerian. Oferim servicii profesionale de încredere clienţilor noştri datorită vastei experienţe acumulate.

Beneficiind de un parc auto cu peste 30 de autocamioane şi remorci telescopice de tip megatrailer cu 3, 4, 5, 6 şi 8 axe semi-uşoare, uşoare sau trailere modulare heavy-duty, suntem capabili să oferim soluţii eficiente de transport agabaritic.

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.