Pulverizatoare auto

Flaconul de pulverizare este un instrument care este interesant, deoarece este utilizat in mai multe situatii, dar adesea trecut cu vederea neacordandui-se importanta. De exemplu, pot fi utilizate cu produsele de par, produse de curatat, produse alimentare, parfumuri, medicamente, vopsea sau aproape orice lichid. De asemenea, in functie de scop, designul sticlei se poate modifica.

Originea exacta a sticlei de pulverizare este necunoscuta, dar cu toate acestea, instrumente similar au fost create inainte de secolul XX. In secolul XX, plasticul a devenit mai popular, iar Dr. Jules Montenier a creat primul pulverizator din plastic.

Pulverizatoarele auto sunt elementele perfecte care iti completeaza trusa de detailing pentru rasfatul masinii tale. Sunt foarte folosite si ti le recomand atunci cand doresti sa iti cureti masina singur, in fata casei tale.

Pulverizatoarele Sonax sunt de calitate premium pe care ti le si recomand de asemenea. Unele pulverizatoare, precum Pro Detailing Lance Spumare LS3 se folosesc si pentru:

Uz personal, industrial, auto, dezinfectie.

Sunt usor de utilizat, ofera o acoperire perfecta pentru intreg vehiculul si iti aduc o curatare premium. Cu ajutorul unui adaptor, se conecteaza la majoritatea aparatelor cu jet de apa.

Aceste pulverizatoare au o calitate industrial robusta si se pot folosi chiar si in industria chimica, farmaceutica pentru curatarea si protectia plantelor. Pulverizatorul este ideal pentru pentru a pulveriza o gama larga de lichide diferite in mod uniform si continuu. Activarea tijei pistonului creeaza o suprapresiune in rezervor. Supapa de siguranta incorporata protejeaza impotriva suprepresiunii.

Piulita duzei reglabile face posibila reglarea individuala a jetului de pulverizare – de la un jet slab la unul puternic. Manerul ergonomic ofera o prindere confortabila.

Aceste pulverizatoare manual pot fi curatate manual foarte bine datorita indepartarii usoare.

Daca ai nevoie de un kit spalare auto iti recomand kitul Lance si Spuma Meguiar’s Ultimate Snow Foam Cannon Kit. Contin si lancea de spumare by Meguiar’s dar si spuma pentru a o folosi la prespalare. Folosind-o in combinatie cu un apparat ce are o presiune buna, te ajuta sa iti indepartezi murdaria masinii foarte repede si intr-un mod profesionist. Vopseaua va fi ca noua dupa ce vei incerca acest kit. Mai mult de atat, scapi si de cozile intermitente de la spalatoriile auto.

Pulverizatoarele cu dubla actiune sunt multifunctionale si profesioanle. Ce inseamna un pulverizator cu dubla actiune ? Inseamna ca pulverizeaza atat cat apesi pe tragaci cat si atunci cand il eliberezi. Sunt concepute in mod special pentru curatarea profesionala a masinii cat si pentru spalarea masinii de mana. Se folosesc si pentru curatarea oglinzilor, geamurilor, parbrizelor dar au si alte utilizari. Sunt rezistente la substante chimice agresive si diferiti detergent. Sunt foarte usor de folosit si se regleaza foarte bine, permitand pulverizarea de la stropi mari pana la vapori fini.

Obtii rezultate superioare si dorite!

Dupa cum deja bine stii, le-ai intalnit la fiecare spalatorie auto la care ai fost. Aceste pulverizatoare ti le recomand si tie. Sunt foarte practice si te vor ajuta sa iti acoperi micile imperfectiuni ale masinii.

Etichete:

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.