Psyc Monic, probabil cea mai bună boxă portabilă la 300 de lei

Psyc Monic este o boxă portabilă ce poate „acoperi” o cameră cu ușurință.

PSYC Monic este ultima boxă de la renumitul producător PSYC, cu o finisare excelentă și un sunet puternic, beneficiind de conexiune Bluetooth de ultima generație V4.0.
Monic are carcasa completă din aluminiu finisată exemplar, cu un sunet foarte clar și un bass foarte profund.
Ca urmare a faptului că are 2 difuzoare frontale de 10Watt fiecare și un subwoofer pasiv montat în spatele boxei, Monic beneficiază de o calitate a sunetului deosebită.
Pe boxă sunt 4 taste care te ajuta să reglezi volumul dorit, să oprești sau pornești boxa, să poți controla melodiile preferate.
Monic se poate conecta prin Bluetooth cu orice produs care are același tip de conexiune, exemplu: telefon mobil, tabletă, laptop, PC Desktop, TV, Receiver AV, etc.
Ca urmare a unei baterii puternice Lithium de 2000mAh, Monic poate funcționa până la 7 ore. (Sursa: eMag – descriere produs)

Psyc Monic este o boxă portabilă ce cântărește aproape 900 de grame. Totuși, o poți lua cu tine într-o geantă, căci la dimensiunile de 20cm × 6cm × 6cm nu „se întinde” în tot spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Av Sound este importatorul acestei boxe portabile în România. În acest moment, boxa beneficiază de o reducere de aproximativ 52 de lei, prețul standard fiind 349 de lei. Cu această reducere, prețul devine suficient de ciudățel încât să nu mai beneficiați de transport gratuit. Bineînțeles că există soluții, iar una dintre ele o să o expun mai jos.

Varianta pentru a nu mai plăti 12 lei transport este să mai achiziționați un cablu. Un metru de cablu.

Sumvision Psyc Monic

Pornirea acestei boxe se face ținând apăsat timp de trei secunde butonul de on/off. Dacă dorești să conectezi telefonul la boxa Monic, activează întâi bluetooth-ul telefonului. De cum pornește, boxa începe să caute dispozitive „pentru împerechere”, iar un led albastru te înștiințează că se întâmplă asta. 🙂

Poți conecta boxa și prin mufa Jack de 3.5 mm cu ajutorul cablului inclus în pachet. Cât timp semnalul ajunge la boxă prin cablu, lumina micului led nu mai e albastră, ci roșie.

O chestie interesantă e că ți se atrage atenția atunci când bateria nu mai are multă energie, ledul roșu luminând intermitent.

De încărcat, s-a încărcat în vreo 2 ore cu încărcătorul telefonului. Un timp normal de încărcare, aș zice. Când e încărcată complet, lumina de notificare (de această dată portocalie) se stinge.

Cumpără boxa Psyc Monic: eMag

Cablul de care ziceam, pentru a nu trece pragul de 300 de lei: aici

Foto: PC Advisor

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.