Prinde baba, ia-i bonul

Prinde baba, ia-i bonul

S-a vorbit în ultimele zile de loteria pe care o va organiza fiscul în cea de-a doua zi de Paşti şi milionul de lei pus la bătaie. Cei ce vânează concursuri s-au sesizat şi s-au pus pe strâns bonuri fiscale. Şansele sunt mici, dar o pleaşcă este binevenită oricând.  

Nu toţi strâng astfel de bonuri. Să fiu mai exact, puţini păstrează bonul fiscal (dacă li se dă).
Am văzut astăzi, într-un magazin cu autoservire, câteva bonuri fiscale abandonate chiar lângă casa de marcat. Pentru că grabă, pentru că neinteresant.

Am mai văzut şi acel tip de oameni care zic: oricum nu am noroc. Bonul rămâne la magazin, (eventual) vânzătorul gândindu-se: lasă că am eu.

Oare va înţelege lumea care-i faza cu bonurile fiscale, care e rolul lor, în afară de faptul că îţi aminteşte ce ai cumpărat? Tind să cred că da…

Prinde baba, ia-i bonul
Sursa imaginii: bzi.ro

3 comentarii la "Prinde baba, ia-i bonul"

  1. inca o pacaleala a statului, cumparati si castigati :))

  2. Dobre Petronel | 8 februarie 2015 la 2:09 | Răspunde

    Eu deja m-am învăţat să le cer bon la fiecare cumpărătură pe care o fac. Cred că sunt unul dintre cei mai înjuraţi clienţi dat fiind faptul că nu mai pot vânzătorii să fure.

  3. Daca cu acel bon s-ar fii castigat pe loc premii in magazine ar fii ost super ok , dar asa nu sunt deloc atras de aceasta loterie

Adaugă un comentariu

Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.