Por favor!

Por favor!

Este binecunoscut faptul că am gusturi proaste în legătură cu muzica ce se lansează acum şi se va lansa în viitorul apropiat, dar şi în ‘ăilalt viitor. 🙂

Fiindcă este atât de cunoscut acest lucru, vă voi arăta o piesă nou-nouţă care îmi place în acest moment. Nu se ştie dacă îmi va mai plăcea mâine sau poimâine, căci astfel de piese se strică mai repede ca ouăle.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3397

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Por favor!"

  1. Daca ai scris asa de serios despre acest cantec m-am simtit si eu obligat sa il ascult chiar daca sunt afon. Am inchis ochii si m-am concentrat ff tare asupra melodiei deoarece cuvintele fiind cantate, nu le puteam intelege, (si chiar asa a si fost, nu am inteles nimica in afara de por favor). Am ajuns la concluzia ca e totusi o melodie chiar antrenanta care poate indemna pe oricine la dans, cred chiar ca e posibil sa aiba un ritm de mazurka, desi nu sunt sigur. Oricum, nu cred ca e cazul sa te simti vinovat ca-ti plac aceste melodii populare, ca am citit ca si atunci cand a lansat dl J Strauss cel tanar valsurile si polcile lui ff antrenante pt dans criticii experti muzicali au cam strambat din nas asa ca matusa Pittypat din Pe Aripile Vantului cand Scarlett dorea sa danseze la balul de tip chermeza chiar daca nu se prea cadea, fiind inca in doliu, insa pana la urma dansul a iesit invingator.

  2. Se pregatesc panaramele de vara si bubuit prin cluburi. Din cate vad piesele sunt tot mai proaste de la un sezon la altul … noroc ca nu e multa munca la o asemenea "piesa".

    • Ha ! Ha ! Uite unde era matusa Pittypat ! Tocmai Ice4You…chiar nu m-as fi asteptat din cauza ca blogul lui pare a fi mai degraba asemanator unui Ninja decat al unei persoane cu moralitate mai victoriana asa ca matusa Pittypat ! Insa pe de alta parte ce de chestii o fi vazut si patimit acea matusa la tineretea ei prin coloniile alea salbatice cand se dusese pioniera in sudvestul american inainte de Razboiul Civil…trebuie sa o privim cu empatie, mie cel putin mi-a placut de ea si cand am citit cartea si cand am vazut filmul Pe Aripile Vantului (de minim vreo 7 ori) ! Zau, mie mi-au fost dragi toate acele personaje, nu am putut sa imi aleg unul in mod special sa zic ca ar fi preferatul meu, si Scarlett, si Melanie, si Mammy, si Ashley, si Charles, (primul consort al lui Scarlett), si India, (cumnata), si Rhett Butler, si Belle Watling (prostituata cu suflet de aur) si tata lui Scarlett si servitorul ala negru bun fidel big Joe parca (nu prea stiu cum il cheama ca prea era nerealist de pozitiv)…si au mai fost si altii…un pic de fapt chiar mi-a parut rau cand a decedat pana si personajul negativ impuscat de Scarlett, ca se vedea ca era un amarat mort de foame estropiat si nespalat cu tenul urat si o mutra incruntata, adica nu are cum sa nu ti se faca un pic mila de el fie cand erau viu fie dupa ce a decedat, un adevarat "mizerabil", probabil oarecum asemanator cu…(dau warning ca acum o sa zic o blasfemie)…cu un taran din ala rasculat de la 1907 care dorea sa violeze o boiera si sa mai distruga si pianul…zau, sorry, adica stiu ca lumea a suferit in realitate si la Razboiul Civil si la 1907, indiferent daca erau tarani flamanzi si desculti si cam violenti si nebuni de la pelagra, sau boieri alcoolici, sau chiar si oameni buni sau total inocenti care doar treceau si ei pe acolo, adica inteleg chestiile astea la nivel rational, insa mi-am permis si eu asa un zambet ca nu pot sa stau sa fiu asa de incruntat si sever tot timpul…

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.