E vorba de bani

Astăzi s-a adeverit „predicția” din The Simpsons prin care Donald Trump devine președintele Statelor Unite ale Americii. Încă din anul 2000 se știa lucrul acesta. Chiar dacă pe noi nu ne-a influențat această alegere, jucătorii la bursă au trecut astăzi prin momente mai puțin plăcute. Valoarea acțiunilor a scăzut cam peste tot.

Eu nu am cumpărat acțiuni nicăieri, nici n-am jucat la loto. Nu fac alegeri bune când vine vorba de bani. Dacă e vorba de ghicit, sunt complet pe lângă. Întreabă-mă ce numere nu vor ieși la extragerea loto de duminică și-ți voi spune. S-ar putea să nu le nimeresc chiar pe toate, dar măcar cinci tot nimeresc. Mă gândeam cum ar fi să joc la pariuri sportive. Se pot face bani frumoși dacă știi ce va urma. În liceu aveam colegi care jucau la pariuri. Nu numai la fotbal, ci și la alte sporturi, pe echipe sau individual. Odată ce cunoști potențialul fiecărei echipe, știi unde se situează în comparație cu ceilalți și având puțin noroc, poți ajunge să câștigi sume substanțiale. Sună bine, nu? Să mă apuc de prezis, să nu mă apuc… Ar cam fi o problemă: nu le am. Nu știu prea bine cum merg lucrurile, așa că aș deveni un sponsor – unul mai sărac, ce-i drept. 

Pe internet există o mulțime de ponturi cu privire la competițiile sportive ce au loc. Eu sunt supărat toată ziua dacă pierd bani, așa că nu aș merge chiar la risc, după cum mă taie capul. De multe ori apar diverși factori care îmi strică ziua, așa că unul în plus nu știu dacă ar mai conta. Să cer sfaturi foștilor colegi nu cred că e o idee prea răsărită. Din fericire, oameni care au experiență în pariuri sportive există. Trebuie doar să-i cauți. În Piața de ponturi găsești biletul zilei pariuri care te ajută. Un pont bun dat într-un moment bun îți poate face ziua mai bună și îți arată că poți fi răsplătit pentru că joci la pariuri. Dacă mă apuc, voi ține cont de el.

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.