O husă bună pentru telefon

A fost o perioadă în care țineam telefonul mobil în huse de tip carte. Acelea care acoperă și ecranul. Mi se părea mai protejat, chiar dacă devenea mai gros.

De la o vreme, însă, m-am cam plictisit să tot deschid husa pentru a vedea ce e pe ecranul telefonului. Așa că am ales o husă tip bumper, care acoperă doar spatele și lateralele telefonului.

Și aici e destul de ciudată treaba. Multe huse arată bine, protejează telefonul, dar sunt lucioase. Asta face ca telefonul să alunece ușor atunci când rămâne pe o suprafață ce trepidează, cum ar fi bordul mașinii. Și din mână poate să-ți „zboare” ușor, chiar atunci când îl scoți din buzunar. Poți să-l ții și în modul avion, nu ajută cu nimic. ?

Mie îmi place să mai schimb câte ceva din când în când, iar dacă nu înlocuiesc telefonul, măcar husa să o schimb.

O husă pe care o consider bună este cea pe care o folosesc de aproape trei luni. Tellur Glitter III îi zice și dețin varianta neagră.

Cea mai mare parte din spate a husei este acoperită cu un luciu (ceva sclipici), care însă nu se ia pe mâini. Textura este asemănătoare cu cea a unei bucăți de șmirghel mai fin, așadar șansele să scapi telefonul din mână sunt foarte mici.

În funcție de modelul telefonului, cei de la Tellur au mai multe variante de Tellur Glitter, iar dacă ești în căutarea unei huse bune, poți lua și această variantă în considerare.

Etichete:, ,

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.