Nu port pică

Nu port pică

Am căutat săptămâna trecută să-mi cumpăr o pică. N-am găsit.  

Acum serios. Nu port pică, adică nu mă supăr. Chiar dacă e posibil să mă deranjeze anumite chestii ce mi se spun, nu pot să mă supăr şi să nu-mi treacă. Cred că mă comport astfel pentru că mă gândesc destul de mult la ce mi se întâmplă, mai ales dacă e ceva mai puţin plăcut. Concluzia la care ajung e că sunt şi eu vinovat sau că puteam să mai las de la mine. Câteodată sfaturile pe care le primesc chiar mă ajută, altădată nu. Dacă m-aş supăra de fiecare dată, nu ar fi în regulă.  

Nici să mulţumesc de fiecare dată nu-mi stă în fire. Dacă vrei să mă superi, probabil vei reuşi. Nu pot să-ţi mulţumesc că îmi zici că sunt prost, de exemplu. Pot doar să constat că ai dreptate sau că nu ai dreptate. Nişte argumente m-ar ajuta să ajung mai rapid la o concluzie.

Nici să resping fiecare „acuzaţie” nu pot. Nu vreau, că de putut… pot. Dacă e cu rea intenţie, atunci s-ar putea să vreau şi să pot. 🙂

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2460

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Nu port pică"

  1. Eram şi eu genul care nu purta pică nimănui, nu prea mă supăram, iertam pe oricine orice mi-ar fi făcut.De la un timp am început însă să urăsc orice persoană care mă supără mai rau.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.