Notification Muter, o chestie faină în CM Security

Ca soluție de securitate pe Android folosesc aplicația CM Security. Deși problema virușilor pe Android este o problemă inexistentă dacă instalezi doar aplicații din Magazinul Play, îmi place că principala aplicație de securitate a celor de la Clean Master știe să facă mai mult de atât. 🙂

Oprește sunetul unor notificări

Ce face Notification Muter
După cum îi zice și numele, face „să tacă” notificările venite de la aplicații. Tu alegi ce aplicații îți trimit notificări prea multe și îți distrag atenția inutil. Aplicațiile ce te alertează prea mult le poți pune pe Mute, iar celelalte le poți lăsa pe Show. O a treia opțiune, Block este pentru aplicațiile care nu dorești să-ți trimită notificări în bara de stare.

Cum oprești sunetul unor notificări
CM Security te face mai relaxat.

Momentan printre aplicațiile „liniștite” de către Notification Muter se află Facebook Lite, dar și WordPress. Iată cum apar notificările mute în bara de stare:
Notification Muter

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3784

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Notification Muter, o chestie faină în CM Security"

  1. utilaje covrigarie | 5 ianuarie 2016 la 20:56 | Răspunde

    Super! Chiar aveam nevoie de o astfel de aplicatie 🙂 Merci !

  2. Nu ai posibilitatea sa setezi din notificarile telefonului ce aplicatie sa iti trimita norificari si care nu?

    Nu mai folosesc Android de mai bine de 1 an, am trecut la iPhone. Apple are asa zisul notification center, in care poti seta modul de notificari pentru fiecare aplicatie in parte.

  3. 8-24-12andreea spune: sal tocilaru spune-mi si mie te rog ce sa fac.nu imi mai merge sa vad in full secren absolut nimic filme vedeoclipuri pe nici un site posibil mi se innegreste ecranul cand dau full secren se aude cateva secunde apoi se intrerupe ,iar cand dau esc mi se face ecranul mic dar tot negru ramane si pagina respectiva trebuie sa o inchid ca mi se blocheaza total,ce sa fac? pana acum cateva zile imi mergea nu am avut probleme ..mentionez ca e posibil fiicamea sa fi facut ceva de la tastatura .astept raspuns te rog mult -26

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.