Nişte profitori, dom’le, nişte profitori!

*

Salut! Cu siguranţă ţi s-a spus sau ai aflat singur până acum că în viaţă este bine să profiţi: de situaţie, de statut, de wapmaster, de colegu’, de amicul sau de mama Verdana. Bine, mai puţin de mama Verdana.
Suntem zilnic îndrumaţi să fim nişte profitori… de oferte. Nu o să le numesc super oferte, pentru că nu toate sunt „super”. Unele sunt extra oferte, altele sunt mega oferte şi altele doar nişte simple oferte. Măcar Superman îşi merită prefixul „super”.

Profită de ofertă!
O vorbă din popor spune că „banul e ochiul dracului”. De ce ai vrea să ai ochi de drac prin buzunare? Nu mai bine profiţi de oferte? De toate ofertele? Rămâi sărac, dar ştii că măcar ai scăpat de ochii ăia…

O altă vorbă spune că „timpul înseamnă bani”. Şi atunci… de ce nu avem oferte cu timp? Oferte ca „o oră de umblat prin magazinul nostru = 10 lei” sau „cumperi ce vrei, aştepţi 5 ore la casă şi ai o reducere de 90%” ar fi binevenite.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1820

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Nişte profitori, dom’le, nişte profitori!"

  1. Azi au inceput si astia de la Emag cu reduceri. Daca pana ieri gaseai frigider la 1.600 lei, azi era 1.700 lei – reducerea nu mai stiu cat era, pretul final dupa reducere 1.549 de ron. Ditamai reducerea!

  2. Fata e faină! 🙂
    [img]s1.emagst.net/layout/ro/images/campaigns/2014/summer_fest/mobile-chick.png[/img]

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.