Ai până în 30 de ani? Iată topul motivelor pentru care stilul MODERNIST este PERFECT pentru tine!

Ai un stil de viata activ, fiecare zi fiind o fila dintr-o agenda plina cu diverse activitati? Consideri ca este momentul oportun pentru a face o schimbare in locuinta ta, astfel incat aceasta sa aiba un grad si mai crescut de confort? Caminul fiecarei persoane este important deoarece nu reprezinta doar „un acoperis deaspura capului”, acest loc trebuind sa te reprezinte, sa iti reflecte personalitatea si gustul estetic, pentru ca, in timp, sa fie „oaza ta de liniste”.

Iata de ce sa alegi stilul MODERNIST

Majoritatea tinerilor de pana in 30 ani prefera acest stil de amenajare datorita avantajelor pe care acest tip de design le prezinta. Printre ele se numara:

  • Investitia financiara

Multe persoane considera ca stilul modernist presupune o investitie financiara foarte mare. Cu toate acestea, el pune foarte mult accent pe simplitate, nu pe valoarea mare a achizitiilor. Daca acestea au un design minimalist, fara sa fie incarcate cu detalii sau accesorii ample, avand o paleta cromatica care are la baza tonuri si nuante de alb, gri (inclusiv argintiu) sau negru, orice obiect poate sa fie inserat foarte usor in design-ul locuintei.

  • Aspectul estetic si cromatic

Un design modernist este foarte asemanator cu unul contemporan, cu unul minimalist. Aceste stiluri de amenajare au un nucleu comun – simplitatea. Datorita acestei caracteristici principale, ele sunt deseori asemanate si combinate, luand nastere creatii estetice de neegalat. Daca iti doresti si tu un astfel de decor in locuinta ta, trebuie sa ai grija ca intreagul camin sa aiba aceleasi criterii. Fie ca este vorba despre bai amenajate modern, bucatarii sau holuri, fie ca este vorba despre living-uri sau dormitoare ori birouri pentru acasa, intreagul imobil trebuie sa fie cursiv din punct de vedere estetic si cromatic.

  • Simplitatea

Design-ul interior modern pune foarte mult accent pe un numar redus de obiecte decorative, piesele de mobilier neavand accesorii, detalii inserate sau textura, punandu-se foarte mult accent pe suprafetele mate, inclusiv pe combinarea mai multor materiale (metal, sticla, lemn, etc.). Daca simti nevoia unor decoratiuni deosebite, nu ezita sa achizitionezi plante sau aranjamente naturale care sa iti completeze design-ul, ori, daca doresti, apeleaza la opere de arta, fie fotografii si picturi, fie creatii 3D si statuete.

  • Mentenanta

Fie ca este vorba despre un apartament sau despre o casa la curte, stilul modernist, prin caracteristicile sale principale, ofera posibilitatea realizarii mentenantei periodice intr-o perioada foarte scurta de timp. Datorita numarului mic al obiectelor de decor, curatenia se face foarte usor, indiferent de dimensiunile imobilului sau numarul de camere pe care il are locuinta.

  • Tehnologia

Stilul modernist, contemporan, este foarte apreciat de catre persoanele tinere deoarece permite integrarea mult mai „naturala” a device-urilor in imaginea de ansamblu, fara sa o intrerupa din punct de vedere estetic.

Fa o schimbare in viata ta si creeaza-ti un camin primitor, o “oaza de liniste” in care sa te poti relaxa si incarca cu energie pozitiva ori de cate ori simti nevoia. Investeste in produse de o calitate superioara, avand grija ca acestea sa se integreze armonios in imaginea de ansamblu a locuintei.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.