Adaugă anunț online gratuit pe RidRed.Com

Mi-am cumpărat lingură

Se apropie Black Friday și, odată cu frigul de afară, s-ar putea să dea și febra în oameni. Febra cumpărăturilor. Unii așteaptă Black Friday și își iau ce au nevoie, alții își iau plasă. Fiecare își ia câte ceva, că este de unde.

Eu nu am așteptat Black Friday și am făcut o achiziție importantă pentru omenire. Am cumpărat o lingură. Nu o lingură de miere, ci una de inox. Iar dacă vă uitați mai cu atenție, o să observați că nu e doar o lingură. E ceva trei în unu, ca detergentul: lingură, furculiță și cuțit. Un cuțit mai ciudățel, ce-i drept.

lingura cuțit furculiță

Unealta, dacă pot să o numesc așa, am cumpărat-o de aici. Știți deja că eu cumpăr chinezării. Se apropie 11 noiembrie, ziua în care ei au cele mai bune reduceri. Cele mai bune, nu doar cele mai multe, așa cum se laudă un mare retailer român.

E bună pentru drumeții, la pescuit sau la serviciu. Lingura și furculița pot fi folosite independent. Chiar una într-o mâna și cealaltă într-altă mână. Asta în caz că ești foarte, foarte flămând.

lingura furculița portabilă

1 comentariu la "Mi-am cumpărat lingură"

  1. Ce articol interesant! Am sa achizitionez si eu acest produs si o sa l incerc, o sa l recomand si apropiatilor mei! Super!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Dacă nu ai adresă de e-mail, lasă necompletat.