Mi-aş porta numărul de Lycamobile

Mi-aş porta numărul de Lycamobile

Despre Lycamobile România am mai scris. Unii m-ar putea acuza că le fac prea multă reclamă, ţinând cont că ei se ţin de prostii şi nu mai trimit cartelele gratuite comandate online în ultima vreme.  

Mă bate gândul să-mi portez numărul de Lycamobile într-o altă reţea. Cartela am reîncărcat-o la începutul verii, însă nu apare nicăieri până când este valabil acel credit pe care îl mai am. Există perioadă de graţie? Îmi va fi dezactivată cartela automat dacă nu o folosesc o perioadă de timp?  

Presupun că perioada activă a creditului este de un an de la reîncărcare. Presupun. Presupun, deasemenea, că cei de Lycamobile România nu îmi vor dezactiva numărul de telefon pentru că nu efectuez apeluri şi nici nu trimit mesaje.

Digi Mobil ar fi varianta care mi-ar surâde cel mai mult. Din păcate, în oraşul meu nu există acoperire Digi.Mobil. Nici magazine în care aş putea cere informaţii despre portare şi, eventual, depune o cerere de portare nu ştiu dacă există în Suceava. Măcar un shop, ceva.

La Orange m-aş putea porta mai uşor. Abonament mi-aş putea face chiar şi în oraşul Siret, iar odată cu el ar apărea şi portarea. Pentru portare în sistemul preplătit, ar trebui să fac o vizită magazinului Orange din centrul Sucevei sau la Iulius Mall Suceava. Ar mai fi şi varianta abonamentului pe 3 luni, după care să rămân la prepay.

Din câte ştiu, cei de la Vodafone percep o taxă pentru portare de la cartelă preplătită la cartelă preplătită. Ar fi varianta abonamentului, dar nici nu vreau să o iau în calcul.

Ceva sugestii?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3691

Distribuie mai departe:

5 comentarii la "Mi-aş porta numărul de Lycamobile"

  1. Eu cunosc persoane care stau la sat si au abonament la digi. Au mers in cel mai apropiat oras cu reprezentanta rds si au facut abonamentul. Trebuie neaparat sa ai un telefon 3G ca sa poti folosi roamingul national altfel daca ai un telefon 2G si stai numai in roaming national, adica folosesti reteaua Vodafone iti vor dezactiva automat roamingul dupa vreo 2 saptamani. Cei cu telefoane 3G pot folosi linistiti roamingul national. Unicul dezavantaj este ca atunci cand folosesti reteeaua Vodafone ai la dispozitie doar 100 MB lunar de internet, spre deosebire de 5 GB ce se pot folosi in reteaua de acoperire digi, in rest la voce nu sunt restrictii ci poti vorbi nelimitat daca ai abonamentul nelimitat.

  2. Uite ca am citit un mesaj prea captivant redactat intr-un mod dificil de aflat in internetul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa <a href="https://orafixa.eu/">ora exacta</a> pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

  3. Numerele din retea Lycamobile nu se pot porta. Am incercat la Orange si la Telekom. Probabil Lycamobile nu respecta regulile supuse de ANCOM.

  4. Vreu si eu doua simuri de unde le pot luaa

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.