Mi-aş porta numărul de Lycamobile

Despre Lycamobile România am mai scris. Unii m-ar putea acuza că le fac prea multă reclamă, ţinând cont că ei se ţin de prostii şi nu mai trimit cartelele gratuite comandate online în ultima vreme.  

Mă bate gândul să-mi portez numărul de Lycamobile într-o altă reţea. Cartela am reîncărcat-o la începutul verii, însă nu apare nicăieri până când este valabil acel credit pe care îl mai am. Există perioadă de graţie? Îmi va fi dezactivată cartela automat dacă nu o folosesc o perioadă de timp?  

Presupun că perioada activă a creditului este de un an de la reîncărcare. Presupun. Presupun, deasemenea, că cei de Lycamobile România nu îmi vor dezactiva numărul de telefon pentru că nu efectuez apeluri şi nici nu trimit mesaje.

Digi Mobil ar fi varianta care mi-ar surâde cel mai mult. Din păcate, în oraşul meu nu există acoperire Digi.Mobil. Nici magazine în care aş putea cere informaţii despre portare şi, eventual, depune o cerere de portare nu ştiu dacă există în Suceava. Măcar un shop, ceva.

La Orange m-aş putea porta mai uşor. Abonament mi-aş putea face chiar şi în oraşul Siret, iar odată cu el ar apărea şi portarea. Pentru portare în sistemul preplătit, ar trebui să fac o vizită magazinului Orange din centrul Sucevei sau la Iulius Mall Suceava. Ar mai fi şi varianta abonamentului pe 3 luni, după care să rămân la prepay.

Din câte ştiu, cei de la Vodafone percep o taxă pentru portare de la cartelă preplătită la cartelă preplătită. Ar fi varianta abonamentului, dar nici nu vreau să o iau în calcul.

Ceva sugestii?

Etichete:

5 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.