Mi-am cumpărat portofel în care încape cartea de identitate

Prin luna mai a acestui an m-am decis că e timpul să schimb vechiul portofel. Era mult prea gros, iar două perechi de blugi s-au decolorat pe la buzunare din cauza lui.
Cum mie îmi place să cumpăr direct din China, am căutat acolo un portofel subțire. Am găsit, însă cartea de identitate nu încape decât „pe lat“ în portofel și rămâne o parte afară. Întotdeauna am considerat că e prea mare formatul românesc de carte de identitate. Toate cardurile din portofel au o mărime standard, cartea de identitate e mai cu moț. Regină printre cartele.

Așa că… am mai căutat. Voiam un portofel mai mare, în care să fiu sigur că încape tot. Nici prea gros, nici cu multe compartimente care să se plieze și să ocupe spațiul inutil.

portofel

Portofelul e dintr-un material plăcut la atingere, nu lunecă din buzunar și pare destul de rezistent. Dacă ar fi să reproșez ceva, ar fi că e puțin cam lung (18,2 cm). Încape în buzunar, însă eu aș mai fi economisit doi centimetri de material. La început îl scoteam din buzunar atunci când mă aplecam să mă încalț și să leg șireturile. De ce? Nu mă lăsa să mă aplec. ?
Și acum îl mai scot din buzunar câteodată, înainte să mă încalț / descalț. Contează cât de flexibili sunt pantalonii de pe mine.

Etichete:,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.