Melodii de la sfârșit de 2016 care îmi plac

Mă gândesc cu melancolie la muzica românească de prin 2012 – 2013 și cea dinaintea acestor ani. Muzica comercială era altfel și găsesc destul de multe melodii care îmi plac și acum, chiar dacă au trecut mai mult de o mie de zile de când erau difuzate la radio. Acum, din păcate, la radio abundă muzica slabă, cu versuri făcute pentru copii de grădiniță. „Cine m-a făcut om mare” este doar un exemplu. Radio 21 difuza această piesă o dată la 2-3 ore acum o săptămână. De atunci n-am mai ascultat acest program de radio, dar probabil și acum e la fel.

Nici 2017 nu cred că va aduce ceva schimbări, playlist-urile rămânând la fel. Muzica străină difuzată la radio nu-i mai strălucită, mulți oameni de culoare își exprimă dorința de a face cât mai mult sex. Noroc că românii nu sunt mama limbii engleze, așa că artiștii pot cânta liniștiți tot ce le fucking taie capul. La radio nu se vede, însă la TV avem aceeași muzică, cu videoclipuri care îți arată ce vrea autorul.

Cu greu am găsit 6 prestații muzicale lansate la sfârșit de an care să-mi placă. Mai jos puteți vedea care sunt acestea. Către unele am pus doar link, să nu încarc prea mult această pagină.

6 melodii de la sfârșit de 2016

El Nino feat. JO – PENTRU LINISTE. Iese din sfera comercialului, mesajul contând mai mult ca videoclipul. Puteți vedea colaborarea acestor doi artiști dând click aici.

Alan Walker – Alone. Faded este piesa muzicală ce l-a făcut cunoscut pe Alan Walker pe meleagurile noastre, iar Alone vine să ne arate că nu suntem singuri.

Keo feat. Alexandra Ungureanu – Cel mai frumos cadou, o melodie de sezon cu un videoclip realizat în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Ligia – Fraiero. Îmi place nu musai pentru mesaj, ci pentru că e o piesă ce se încadrează perfect în categoria MUZICĂ COMERCIALĂ.

DJ Project feat. Xenia – Ochii care nu se văd. Această piesă nu a fost lansată chiar la sfârșit de an, însă mi-a plăcut atunci când a fost lansată, îmi place și acum. O puteți viziona
aici.

Clean Bandit – Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie. Octombrie este luna în care a fost lansat videoclipul acestei piese, piesă muzicală care e printre favoritele mele datorită refrenului.

Asta a fost tot. Un top 10 cu melodii mai vechi care îmi plac găsiți în această postare.

Etichete:,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.