Mai vrem PatruLa 21 înapoi?

Mai vrem PatruLa 21 înapoi?

Anul trecut, cam pe la începutul lunii septembrie, se năştea ceva ce urma să moară în scurt timp. O petiţie online prin care Alina, autoarea ei, îşi dorea ca PatruLa să revină la emisiunea matinală de la Radio 21. Pentru cine nu ştie, din PatruLa 21 făceau parte Vlad Craioveanu, Emanuel Dinculescu, Orlando Ivan şi Dj Andi. Iniţial, emisiunea se numea 4D Dimineaţă, însă la cererea ascultătorilor de Radio 21 acest nume a fost schimbat. Ţin minte şi acum că ascultam Radio 21, că trimiteam mesaje cu textul Ascult Radio 21 şi că degeaba. 🙂

Mai vrem PatruLa 21 înapoi?

Acum ascult Radio 21 doar uneori. De fapt, ascult doar uneori câte ceva la radio. De când cu Gaşca lui Găinuşă, nici nu mă mai atrage emisiunea matinală de la Radio 21. Mai bine ascult Europa FM sau, mai bine, nu mai ascult nimic, pe nimeni şi de nimeni.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3489

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "Mai vrem PatruLa 21 înapoi?"

  1. Eu sunt mare fan Craioveanu. Dupa ce a plecat de la guerrilla si a ajuns la radio 21, am incercat sa-l ascult….nu mergea, era din alta lume fata de restul, glumele lui erau mai subtile si mai acide, chiar daca multe erau de santier.
    daca-l vrei pe Craioveanu, face matinal la radio tananana cu Ciprian Muntele, fost si el la guerrilla.

  2. Dobre Petronel | 18 iunie 2015 la 12:01 | Răspunde

    N-am habar cine au fost ăștia, nici de Radio 21 nu știu prea multe pentru că nu ascult radio. De ce să pornesc radioul și să ascult ce vor ei în loc să intru pe youtube și să aleg eu doar ce melodii îmi plac?

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.