Magazinul cu cele mai mici prețuri

Incredibil! Stick USB de 64 de giga la doar trei dolari! Telefon mobil P30 la doar 15 dolari! Cumpără acum!

Reclamele ne-au invadat viața. Suntem bombardați cu reclame la diverse produse de care nu avem nevoie. Dacă ne lăsăm convinși că da, chiar avem nevoie de acele produse promovate, înseamnă că reclamele au avut efect.

Luna trecută a fost lansat YouTube Premium în România. Bine, și YouTube Music, însă eu de varianta video vreau să vorbesc. Pe YouTube îți apar reclame. Îți place să dai Skip, nu?

YouTube Premium a venit fix pentru a te scăpa de reclamele la care tot ei te pun să te uiți. Mai ai și alte avantaje, ca YouTube Originals. Găsești niște filme acolo, unele subtitrate în limba română.

Oricum, nu vreau să te conving că ai nevoie de YouTube Premium. Ai o lună “de probă”. O să aibă grijă YouTube să te pună să vezi reclame până revii la premium.

Despre alte reclame e acest post. Ocazional, îmi apar poze cu anumite produse și niște prețuri puse complet aiurea.

JOOM a încercat să mă facă să le accesez superofertele, Wish a încercat aceeași schemă. Din fericire pentru mine, sunt pe internet de ceva vreme ca să știu prețurile. Știu că nu există produse decente, să zic așa, la prețurile acelea.

Plus că… ce caută doza aia de Coca-Cola în reclamă? Știu, e un produs popular, prezent în viața multora dintre noi, dar nici chiar așa.

Cât dai, atâta face. Așa zice o vorbă. Ei bine, produsele la prețuri derizorii nu merită nici măcar banii aceia.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/8985

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Magazinul cu cele mai mici prețuri"

  1. Orice produs care este prea ieftin, comparativ cu acelasi produs dar cu preturi rezonabile si credibile, imi trezeste dubii, deci eu nu cumpar de oriunde, orice, chiar daca este asa de ieftin

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.