Magazine chinezești cu depozite în Europa

Am cumpărat de mai multe ori produse ieftine din afara României. Ultima achiziție este o husă pentru telefonul pe care îl folosesc în fiecare zi. Cum nu am găsit în țară, am comandat-o din China. Am scris aici în cât timp a ajuns. Absolut toate coletele mele au ajuns la destinație, la un moment dat. ?

Partea bună e că unele magazine chinezești au depozite în Europa. Chiar dacă oferta nu este la fel de bogată, nu-ți pierde speranța. Caută în continuare. Am spus mai demult că nu mai cumpăr din China deoarece trebuie să merg la poșta vamală. Momentan lucrurile stau puțin altfel, în sensul că acele colete cu o valoare mai mică de 10 euro ajung direct la poștaș.

În general, coletele din afara Uniunii Europene ajung la poșta de vamă. Vei plăti TVA pentru produsele mai scumpe de 10 euro, iar la cele de peste 150 de euro mai apare o taxă. De aceea, poți comanda din depozitele europene.

Vă prezint mai jos câteva impresii despre site-urile de pe care am comandat și mi-au trimis produsele direct din Europa.

Gearbest.com – Depozit Regatul Unit

Marea Britanie încă face parte din UE. Am comandat de mai multe ori și de fiecare dată au trimis cu Poșta Maghiară. De curând, cei de la Gearbest au modificat aspectul paginilor produselor în varianta pentru telefoanele mobile, iar acum structura lor este ca în aplicația Gearbest pentru smartphone.

Dacă pe mobil nu sunt probleme în vizualizarea produselor din depozit european, pe web trebuie să adăugați ?wid=3 la sfârșitul adreselor paginilor web pentru a fi afișate doar produsele disponibile în UE.

TomTop.com – Depozit Germania

Au și alte depozite, cu game diferite de produse. Din ce am observat, prețurile lor includ și transportul cu DHL, ceea ce înseamnă că multe produse sunt ori prea scumpe, ori de o calitate îndoielnică.

TinyDeal.com – Depozit Germania

Acest site mi-a atras atenția deoarece are multe gadgeturi la prețuri bune. Poți alege transportul gratuit (Swiss Post) sau transportul cu număr de urmărire, caz în care mai plătești încă vreo 8 – 9 dolari.

Eu.BangGood.Com – Depozit Regatul Unit

eu.banggood.com este varianta europeană a site-ului banggood.com. Nu are versiune pentru mobil, de aceea veți fi redirecționați atunci când intrați de pe telefon. Pentru a nu se întâmpla asta, aveți un link pe site-ul lor, în partea de jos. Scrie Full Site. Dați pe el și o să apară versiunea web. Acum tastați eu.banggood.com (sau înlocuiți www cu eu) în bara de adrese și accesați-o.

De obicei, cei de la BangGood EU trimit folosind Poșta Maghiară, însă au și alte opțiuni de transport disponibile dacă alegeți să plătiți număr de urmărire a coletului.

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.