Luna martie – ocazia de a le mulțumi cum se cuvine mamelor

Mulți au scris sau au cugetat despre mame, însă un citat de seamă pentru ele este dat de Mitch Albom: „În spatele poveștii tale se află întotdeauna povestea mamei tale, deoarece povestea ei este începutul tău”. Așadar, de 8 martie este prilejul perfect pentru a-ți arăta recunoștința față de persoana ce te-a adus pe lume.

Așadar, alături de experimentează.ro nu poți rămâne niciodată în pană de idei de cadouri pentru mama. Însă, ține cont că unul dintre cele mai importante aspecte este ca darul ales să fie în conformitate cu personalitatea sau pasiunile mamei tale. Poți alege următoarele cadouri uimitoare:

  1. Ateliere creative – Îți definești mama drept o persoană artistică, meticuloasă, însă cu prea puțin timp liber? Atunci de 8 martie este ideal să-i oferi șansa de a participa la un atelier de creație. În funcție de pasiunile mamei tale, atelierele sunt variate. Poți opta pentru un atelier gastronomic, precum cel de frământare și preparare a pâinii cu maia. Pe de altă parte, dacă pasiunea pentru cosmetice o definește, oferă-i în dar un atelier de fabricare a săpunului natural, hand-made sau de cosmetice.
  2. Masaj de relaxare – Mama ta petrece mult timp la locul de muncă, stând în picioare sau pe scaun ore în șir? Atunci, de ziua mamei, oferă-i în dar clipe de răsfăț și relaxare completă. De exemplu, masajul cu roci vulcanice stabilește echilibrul la nivelul întregului corp și conferă un tonus bun. De asemenea, poți alege și un mix complet de proceduri relaxante, asemeni floating pod cu săruri Epsom, yoga și masaje de lux. O altă alternativă poate fi și un tratament facial special aplicat la un spa din capitală.
  3. O excursie sau o vacanță într-un loc aparte – Preocupată mereu de treburile gospodărești nu a mai ajuns de mult într-o călătorie? Oferă-i tu acest prilej. Deopotrivă, vacanțele reprezintă idei de cadouri pentru cuplu uimitoare. Astfel, oferă-i mamei tale o drumeție în Cheile Varghișului completată de o degustare de brânzeturi. Dacă e pasionată de bucătărie, atunci un city break pentru doi într-un castel și servirea plăcintelor moldovenești pregătite chiar de ea va di un deliciu. Are nevoie să evadeze de grijile zilnice și să se bucure de o oază de liniște alături de persoana iubită? Cea mai bună variantă este să petreacă un weekend romantic într-un conac de 5 stele din Brașov.

Dacă și tu crezi că printre exemplele propuse mai sus este ascuns cel mai potrivit cadou pentru mama ta, atunci nu ezita să-ți arăți recunoștința.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.