Dă-le să se joace! Vezi jucăriile lui Andrei și alege ceea ce le place copiilor

Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul. Mai ieri eram copil și mă jucam cu mașinuțe, iar astăzi… astăzi îmi petrec timpul liber în fața unui ecran, uitându-mă pe jucariileluiandrei.ro.

Mi-e dor de momentele în care primeam o mașină de jucărie nouă. Mă jucam câteva zile cu ea, iar apoi era dezmembrată. Dezmembrări auto în miniatură erau în casă, nu altceva. Mai am și acum motorașele pe care le-am scos din câteva mașinuțe. Le țin într-un dulap, ca amintire. Măcar atât.

Printre jucăriile care au rezistat asaltului meu se numără un autobuz și un tractor de lemn. Autobuzul era roșu cu roți albe, iar tractorul verde cu roți de culoare roșie. O nebunie pe vremea aceea. Aș putea să le caut însă, după cum am mai spus, e mai bine în fața monitorului. ?

Suntem în 2017. Lucrurile s-au mai schimbat față de cum erau atunci când eram eu copil. De exemplu, atunci nu se făceau cumpărături online. Părinții cumpărau de prin magazine sau din piață ce mai găseau, dacă mai găseau. Acum e mult mai simplu.

Ca părinte, îți este mult mai ușor și la îndemână să îi iei copilului tău ceea ce îi place. Găsești pe www.jucariileluiandrei.ro jucării de la branduri de renume, ceea ce înseamnă, din start, calitate. E suficient să auzi de Lego și gândul zboară la asamblat roboței. Pe mine, cel puțin, în zona aia mă duce cu gândul. Am avut un avion cu pilot de la Lego, dar, între timp, au apărut jucării mult mai frumoase.

Jucăriile lui Andrei de pe www.jucariileluiandrei.ro

LEGO® Disney Princess™ Elsa si Palatul ei magic de gheata. Uitați-vă câtă ingeniozitate care, la prima vedere, îl pune în dificultate chiar și pe un adult.

jucariileluiandrei - Elsa și palatul ei magic

Ferma cea mare, de la Playmobil, sigur îi va da de lucru copilului tău. Are un total de 257 de piese, iar multitudinea de culori și forme captează atenția instant. Recomandat copiilor ce au peste patru ani, care nu bagă în gură piesele mici. Acum mă întreb… copiilor de 23 de ani nu le este recomandat să se joace cu așa ceva? ?

jucariileluiandrei - Ferma cea mare

Cele două puzzle-uri din piese sunt doar două produse din „lada“ cu jucăriile lui Andrei. Andrei are trenulețe, mașinuțe, păpuși și multe alte jucării ca în basme. Copiii voștri abia așteaptă să se joace cu ele.

Sursă imagini: JucariileluiAndrei.ro

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.