Jocuri cu Spioanele

De când am scris că ofer stickere pentru jocul My Talking Angela, au început să-mi calce pragul tot mai mulţi copii, îndeosebi fete. Deoarece nu mai ofer stickere, această postare este fix pentru ei/ele.

JocuriSpioanele.net este un site pe care asta poţi face: juca jocuri cu Spioanele, online, fără a mai descărca, instala sau umple calculatorul cu jocuri.

Din fericire, ai la dispoziţie o gamă largă de jocuri cu Spioanele. Poţi colora, decora, construi puzzle-uri sau îmbrăca Spioanele aşa cum îţi doreşti. Te aşteaptă diverse misiuni la SPA, prin MALL-uri şi pe tabla de şah. Chiar dacă nu ştii să joci şah, cu spioanele poţi învăţa.

Culorile calde şi frumos alese te vor face să laşi Facebook-ul la o parte şi să te joci cu spioanele în fiecare moment de plictiseală maximă. Decât să te supere like-urile pe care le primesc alte „prietene” pe Facebook, mai bine te joci şi scapi de plictiseală şi nervi. Şi de stres. Vei fi mai calmă şi astăzi vei vedea lumea cu alţi ochi. Nu mai chiori, ci mai buni. 😀

Învaţă dansul spioanelor alături de personajele tale preferate din desene animate, apoi învaţă-le şi pe prietenele tale. Deveniţi astfel o echipă de spioane. Imaginaţia îţi dă voie să alegi dacă vrei să fii Sam, Clover sau Alex. Tot imaginaţia îţi dă voie să crezi că eşti în Beverly Hills.

Joacă-te cu spioanele sau pune-te în locul lor… în viaţa de zi cu zi. Totuşi, nu încerca să ridici băieţii deasupra capului. S-ar putea să nu reuşeşti. 🙂

Spor la joacă!

Etichete:,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.