Întuneric și ziua, protecție oricând

Majoritatea românilor au locuință proprie și foarte puțini aleg să stea cu chirie toată viața. Nu ne place să stăm cu chirie, chiar dacă astfel am putea să ne schimbăm locul de muncă mai ușor, de exemplu.

Întrebam pe cineva de vârsta părinților mei despre simțul de proprietate al românilor și mi-a spus că ține de siguranța zilei de mâine. Dacă stai cu chirie, poți fi oricând anunțat că trebuie să-ți muți „cuibul”. Cu preaviz sau fără, treaba asta nu-i pică bine nimănui. Nici schimbări prea multe ce țin de confortul personal nu poți face când te gândești că e ceva provizoriu. Sunt și cazuri în care nu sunt necesare astfel de lucrări, însă atunci plătești… pe măsură.

Există modificări pe care le poți face indiferent dacă locuiești la casă sau la bloc, în chirie sau nu, cu familia sau singur. Una dintre ele îți poate face întuneric în cameră chiar și ziua. Fie că ai fost de serviciu în schimbul trei și trebuie să dormi ziua, fie că vrei pur și simplu să fie beznă în cameră, cineva s-a gândit și la tine. Rulouri exterioare din aluminiu se numesc și te feresc de lumină și de cei ce și-ar dori să testeze rezistența geamurilor tale.

Ideea de a face beznă în cameră îmi surâde încă de acum câțiva ani. Am fost la o mătușă ce are aplicate astfel de rulouri la geamurile unei camere și îmi place cum se transformă dormitorul în studio de developat poze. Bine, nu developează nimeni nimic, însă te poți uita la brățara fosforescentă fără să te bagi sub plapumă. Știi ce zic? 🙂

Partea și mai bună la aceste rulouri este că vă protejează locuința. Nici nu vă dați seama cât de utile pot fi rulourile exterioare din aluminiu atunci când plecați de acasă. Cât timp lipsiți, se pot întâmpla multe, așadar nu strică puțină precauție. Din punctul de vedere al aspectului nu am niciun fel de comentariu, însă voi puteți avea.

Vă invit să lăsați un comentariu on-topic folosind formularul de mai jos. 

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.