Îndrăgostit(ă) de tehnologie? Câștigă un telefon M4

Un card phone este un telefon mobil de mărimea unui card bancar. Încape în portofel și îl poți ține la tine fără să îi porți grija. Aiek M4 este un astfel de telefon și prin intermediul acestui concurs poate fi al tău.
Caracteristicile complete ale acestui telefon le puteți vedea pe această pagină. Vă puteți face o părere despre el din clipul următor. E la fel ca cel din clip, doar că nu e purple, ci negru.

CONCURS

Iată ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs și să ai șansa să câștigi un Aiek M4:

 1. Like la pagina noastră de Facebook.
 2. Distribuie acest articol pe Facebook cu setările de confidențialitate pe Public. Ai sub articol butonul de distribuire.
 3. Lasă comentariu completând formularul de mai jos în care să ne spui de ce îți dorești un astfel de telefon. Nu uita ca la sfârșitul comentariului să ne spui ce nume ai pe Facebook.

Înscrierile la concurs s-au încheiat. De Dragobete, pe 24 februarie, poți fi câștigătorul. Ai mai jos poze cu „telefonul card”.

Update:  A fost ales câștigătorul folosind random.org.
Ursachi Ștefan, cel ce a publicat comentariul cu numărul 1 de la concurs, se va bucura de un Aiek M4. Clipul cu extragerea este disponibil pe profilul meu (personal) de Facebook. (link)

Legătură ușoară:

https://usor.ro/4892

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "Îndrăgostit(ă) de tehnologie? Câștigă un telefon M4"

 1. Pai ca pe mulți alții mă atrag gadgeturile. Nu am mai văzut așa grozăvie ? as vrea unul. Simplu ,dar modern. De mic sunt cu telefoanele. Din ce am văzut are meniu simplu că cele vechi,monocolore. Foarte mișto. Acum câțiva ani nu ma gândeam că telefoanele acelea vor ajunge să aibă numai ecran și fără butoane ? îmi place să am electronice și să mă folosesc de ele. Dacă eu nu îl voi folosi îl va folosi tata. Se descurca greu cu astea normale cu touchscreen. mai arată “șic” ce sa zic … 😀 aa,da: și transportul e gratis:)
  -Ursachi Ștefan

 2. Eu as vrea acest telefon pentru al dona unui vecin batranel din bloc care nu isi permite sa cumpere un mobil. (Indiferent daca il voi castiga, tot ii voi dona un mobil curand)
  Lucian Grecu

 3. E interesant concursul 🙂 As dori sa castig din doua motive, unul este ca mi-as dori un telefon de genul, este interesant tinand cont ca pe tipuri foloseam telefoane cu un asemena ecran 😀 Oricum, cred ca la randul meu i-as face cadou mamei mele, este micut, fix pe stilul ei. Al doilea motiv ar fi ca… Daca anul asta nu am avut noroc in dragoste, macar la astea sa am noroc. Oricum succes tuturor, iar daca nu castig eu ar fi frumos sa castige o fata 🙂

 4. Imi doresc sa-l castig!

  Irimie Teodora

 5. Pare la interesant modelul și l-aș oferi mamei.

 6. Revin cu id-ul de Facebook : Maria Melniciuc

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.