Hai să vă zic ceva

Hai să vă zic ceva

Vreau să vă zic multe treburi, chestii, socoteli, dar nu ştiu cu care să încep. Nici nu-s aşa sigur că sunt chiar atât de multe.

E cald. Foarte cald. Cu siguranţă aş putea încerca să prăjesc nişte ouă pe asfaltul încins. Din păcate n-am asfalt în faţa porţii… deloc. Nici încins, nici de ăla care se topeşte atunci când plouă mult.

Aseară era mai răcoare. La ora 23 m-am rătăcit pe eMAG.ro. Trebuia să cumpăr ceva de acolo. Din decembrie n-am mai emăguit şi mi s-a făcut dor. Aşa că am băgat un acumulator extern universal TP-Link în coş. Nu, nu în coşul ce mi-a apărut pe nas de la transpiraţie, ci în cel cumpărături. De mult timp mă bătea gândul să-mi iau aşa ceva. Încă de când era „pe piaţă” un acumulator de 8000 mAh la 149 de lei. Era best-buy pe vremea aceea. Acum au mai scăzut preţurile la power bank-uri şi ceva îmi zice că o să tot scadă în următorii ani, iar capacitatea lor va tot creşte.

Probabil vă voi spune primele impresii despre acumulatorul extern într-una din zilele următoare. Poate sunteţi curioşi. Sau poate nu. Eu tot voi scrie, căci şi aşa n-am despre ce abera. Să ajungă întâi la mine şi după mai vedem.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3537

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "Hai să vă zic ceva"

  1. Bogdan Epureanu | 20 iulie 2015 la 1:53 | Răspunde

    Felicitari pentru achizite; sa-l stapanesti sanatos! 🙂

  2. De cand cu caldura asta eu m-am apucat sa fumez noaptea in bucatarie. Sunt fumator de 12 ani si nu fumez in casa decat daca am musafiri si mai stam la un pahar…in rest nu stau singur de nebun in bucatarie sa fumez. Ei bine, de cand cu caldura asta m-am cam apucat sa fumez noaptea si sa mai si degust cate un paharut de vin.

    Caldura creeaza vicii!

  3. baga despre acumulator. ca am devenit curios dupa cateva cautari si eu…

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.