Hai să vă zic ceva

Vreau să vă zic multe treburi, chestii, socoteli, dar nu ştiu cu care să încep. Nici nu-s aşa sigur că sunt chiar atât de multe.

E cald. Foarte cald. Cu siguranţă aş putea încerca să prăjesc nişte ouă pe asfaltul încins. Din păcate n-am asfalt în faţa porţii… deloc. Nici încins, nici de ăla care se topeşte atunci când plouă mult.

Aseară era mai răcoare. La ora 23 m-am rătăcit pe eMAG.ro. Trebuia să cumpăr ceva de acolo. Din decembrie n-am mai emăguit şi mi s-a făcut dor. Aşa că am băgat un acumulator extern universal TP-Link în coş. Nu, nu în coşul ce mi-a apărut pe nas de la transpiraţie, ci în cel cumpărături. De mult timp mă bătea gândul să-mi iau aşa ceva. Încă de când era „pe piaţă” un acumulator de 8000 mAh la 149 de lei. Era best-buy pe vremea aceea. Acum au mai scăzut preţurile la power bank-uri şi ceva îmi zice că o să tot scadă în următorii ani, iar capacitatea lor va tot creşte.

Probabil vă voi spune primele impresii despre acumulatorul extern într-una din zilele următoare. Poate sunteţi curioşi. Sau poate nu. Eu tot voi scrie, căci şi aşa n-am despre ce abera. Să ajungă întâi la mine şi după mai vedem.

6 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.