Greenified salvează bateria telefonului şi ochii tăi

*

Despre aplicaţia pentru Android Greenified – Save your Battery am amintit în articolul Cum să ţină bateria smartphone-ului mai mult. Doar am scris că reduce consumul display-ului, însă am lăsat celelalte detalii pe altădată azi.

Într-o noapte, nemaiavând somn, am zis că n-ar fi rău să văd ce mai găsesc nou pe bloguri. Bloguri pe care le accesez ziua, nu noaptea. Bloguri ce au culoarea albă ca fundal. Bloguri pe care le citesc.
Numai ce am apăsat butonul de deblocare al ecranului telefonului şi am dat de o lumină mult prea puternică pentru ochii mei abia treziţi. Chiar dacă luminozitatea era la minim, lumina tot era prea puternică. Poate că văd eu prea bine. 🙂
În lipsa unui „mod noapte” al browserului, am folosit aplicaţia Greenified. Nu pentru a salva bateria sau acumulatorul, nici pentru a salva balenele de la înec, ci pentru a reduce din luminozitate. Şi atât.
Aplicaţia funcţionează cam ca modul noapte de pe UC Web, însă nu „îmbracă” fundalul paginilor web în negru.
Albul nu mai e atât de alb şi nici celelalte culori nu mai rămân… ele. Puteţi face un screenshot cu modul Greenified activ şi veţi sesiza mai bine schimbările.

Pentru a reda telefonului dumneavoastră albul natural, nu este necesară folosirea niciunei paste de dinţi. Nici „înMuieRea” lui în Perwoll. Butonul STOP vă salvează.

image image

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1916

Distribuie mai departe:

7 comentarii la "Greenified salvează bateria telefonului şi ochii tăi"

 1. Foarte interesant topicul ! Bravo !

 2. Nici nu știu ce aplicații să mai pun pe s4, că i se consumă bateria de n-ai idee, cu toate că abia are 2-3 luni.
  si mi-e peste mana sa ma bag in el, sa-i instalez ultrapower saving mode, cum este pe s5. sa ma tina si pe mine 6 zile bateria…
  Pana una alta, am pus fundalul aproape negru si-am redus mult luminozitatea. sa vedem ce sic cum. nu i-am lasat decat auto rotate screen pornit, in rest toate alea, air gestures, nfc and stuff le-am oprit.
  de m-ar tine cu juma de zi mai mult, as fi multumit.

 3. Jumătate de zi în plus… ar fi ceva.

 4. BEST: Go Battery Saver (de la Go Launcher) sau Smart Battery Saver (de la Bitdefender)

 5. Trebuie să încerc şi eu aplicaţia, se termină cam repede bateria la telefon.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.