Găzduire web la 0.90 euro / an

Sărbătorile vin! Sfintele Paști se apropie, iar cei de la AwardSpace au o ofertă de hosting web de nerefuzat. 0,08 euro / lună, la plata pe un an.

Atenție! E vorba de primul an. După primul an, prețul este de 56.28 euro / an. La plata prin PayPal se activează plățile recurente, așadar peste un an se va reactiva automat serviciul de găzduire. Pentru a împiedica lucrul acesta, trebuie să intrați în contul PayPal, la plăți aprobate și să dezactivați plata automată către 2Checkout.com, Inc.

paypal

Ai cea mai nouă versiune de php, anume php7.2.3. Poți edita fișierul php.ini, așadar încă un beneficiu pe care nu-l vezi pe la băieții de la noi…

Ce nu-mi place este partea ce privește SSL-ul. Nu recunosc certificatele Let’s Encrypt și nici nu par să fi auzit de ele. Trebuie să cumperi IP dedicat dacă vrei SSL. O altă variantă, cred că singura gratuită prin care să ai https, e să treci domeniul prin Cloudflare și să folosești SSL flexibil. 🙂

Vezi detaliile pachetului de găzduire web.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/6861

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Găzduire web la 0.90 euro / an"

 1. Tepe dinastea cu 0,99 pe luna in primul an si pe urma pret intreg trage orice firma de hosting care se “respecta”. E o strategie de marketing foarte prost gandita pentru ca majoritatea care dau asa fac overselling la greu si pe un server al carui hardware duce 100 de conturi de gazduire ei pun 300 fiindca hardware-ul, licentele de cPanel, Cloud Linux si alte alea nu se platesc doar cu $99/luna. Apoi incep problemele. Abuseri care profita de aia $0.99 ca sa bage spam pana crapa exim-ul, idioti care cred ca pot sa duca site-uri heavy si neoptimizate pe conturi de shared hosting fara probleme, alti idioti care nu dau doi bani pe securitate si-si iau atacuri si exploit-uri la greu si toata fauna asta de indivizi dubiosi. Singurii care pierd sunt in definitiv clientii legitimi care nu pot sa dea un mail pentru ca le da bounce sau au parte de downtime.
  Asa ca da-le pace. Cine-si face reclama cu $0,99 sau mai putin in primul an e in opinia mea “foarte bine intentionat” si lucreaza in interesul clientilor buni.

  • Ăștia îți dau cu 0,9 euro pe tot anul, nu lunar. 🙂
   Cât despre cât de nelimitat e totul, Server Status îmi afișează asta: 30,19 GB (63%) used of 47,73 GB total

   Deci tu zici să le dau pace?

  • Oho! Mai rau atunci 😀

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.