Listă cu toate firmele din România stocată într-o bază de date la zi

Fiecare baza de date cu firme este formata dintr-o lista completa si actualizata nonstop cu toate companiile care se afla acum in Romania, baza care poate fi accesata in orice moment in baza declaratiei de conformitate obtinuta de solicitant.

In Romania, la ora actuala, sunt destule firme care isi desfasoara activitatea, dar o evidenta clara a lor exista mai mult sau mai putin. Necesitatea acesteia se simte in momentul in care se doreste organizarea de campanii de marketing, dar si a altor evenimente de promovare pentru societatile care vor sa se afirme pe piata de specialitate.

O lista de firme din tara noastra se va dovedi extrem de folositoare departamentelor care se ocupa de serviciile de promovare si publicitate, dar si oricarui antreprenor aflat la inceput de drum, in cautare de potentiali clienti.

Daca va fi nevoie de o baza cu firme Bucuresti cu privire la datele de contact, dar si reprezentantii acestora, clientii pot sta linistiti din moment ce vor avea la indemana o baza de date exacta si completa de care se vor putea folosi in diversele activitati de promovare si de publicitate.

Ce informatii sunt incluse in baza de date cu firme din Romania?

Prin intermediul portalului nostru, dumneavoastra puteti beneficia de o baza de date care sa fie structurata si organizata conform cerintelor pe care le aveti. In acest fel, lista cu firmele carora veti putea sa va adresati va contine si informatii cu privire la tipul de activitate, date de contact, dar si aspecte personale ale reprezentantilor cum ar fi detalii despre varsta, stare civila, profesie, locatie, studii etc.

Baza de date va cuprinde detaliile pe care doriti sa le cunoasteti despre viitorii dumneavoastra clienti. Totodata, aceasta va fi pusa la punct astfel incat sa faciliteze posibilele interactiuni intre dumneavoastra si client care se pot realiza prin fax, email sau sms marketing. Efectul dorit va incepe sa se vada in vanzari, cresteri ale cifrei de afaceri si renumele brandului.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/6219

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Listă cu toate firmele din România stocată într-o bază de date la zi"

  1. N-ai altceva mai bun de facut decat sa-i promovezi pe astia care ofera servicii pentru spammeri. Ia intreaba-i cate din firmele alea din baza de date si-au dat acordul ca sa fie acolo si cate sunt obtinute ilegal?

  2. Aceste date sunt din surse publice (Monitorul Oficial, Ministerul de Finanțe, Registrul Comerțului, ANAF, Buletinul Insolvenței, Portalul justiției, etc), paginile de web ale companiilor, publicații oficiale, prin direct marketing. Ai mai putea citi si legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Esti chiar pe langa subiect si esti de tot rasul!!!

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.