Fenomenul O… de pe wap

Lumea a mai renunţat încet, încet la XtGem. Reclamele, erorile frecvente şi timpul de răspuns sunt printre principalele cauze ale acestei „renunţări”.
Mulţi s-au plictisit. Dacă vara trecută erau destul de multe aşa-zise bloguri pe XtGem, vara asta… este ZU. 🙂
Unii au ales WordPress. De ce să pierzi timpul scriind 299 de postări pe un „blog” realizat pe XtGem şi la un moment dat să te „trezeşti” fără articole din mai ştiu eu ce motiv, când poţi să primeşti zilnic, prin e-mail, o arhivă cu postările tale de pe blog?
Alţii… MyBB. Forumurile par, de departe, un mod excelent de a atrage vizitatori & utilizatori. 😉 Nu doar că scrii, dar mai primeşti şi răspuns.
Ce-i drept, românul e frate cu off-topicul, iar asta poate fi reală o problemă.
Cei mai mulţi însă… au rămas pe clasicile chat-uri, chat-uri pe care şi-au găsit o amy / o iuby, au învătat „emoţiile” şi aşa mai departe. B-)

De ce am renunţat eu la XtGem?

Motivul iniţial a fost (şi este) faptul că pe un blog cu script WordPress poţi adăuga o mulţime (finită, matematic vorbind) de module prin care să oferi diverse servicii, cum ar fi mesajele private.

Totuşi, XtGem-ul n-a murit! Mai sunt câteva site-uri româneşti bine realizate, cum ar fi MobyFun sau, de ce nu, fenomenul O al wap-ului românesc, fenomenO.wap.sh. 🙂

Etichete:,

5 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.