Fenomenul O… de pe wap

Lumea a mai renunţat încet, încet la XtGem. Reclamele, erorile frecvente şi timpul de răspuns sunt printre principalele cauze ale acestei “renunţări”.
Mulţi s-au plictisit. Dacă vara trecută erau destul de multe aşa-zise bloguri pe XtGem, vara asta… este ZU. 🙂
Unii au ales WordPress. De ce să pierzi timpul scriind 299 de postări pe un “blog” realizat pe XtGem şi la un moment dat să te “trezeşti” fără articole din mai ştiu eu ce motiv, când poţi să primeşti zilnic, prin e-mail, o arhivă cu postările tale de pe blog?
Alţii… MyBB. Forumurile par, de departe, un mod excelent de a atrage vizitatori & utilizatori. 😉 Nu doar că scrii, dar mai primeşti şi răspuns.
Ce-i drept, românul e frate cu off-topicul, iar asta poate fi reală o problemă.
Cei mai mulţi însă… au rămas pe clasicile chat-uri, chat-uri pe care şi-au găsit o amy / o iuby, au învătat “emoţiile” şi aşa mai departe. B-)

De ce am renunţat eu la XtGem?

Motivul iniţial a fost (şi este) faptul că pe un blog cu script WordPress poţi adăuga o mulţime (finită, matematic vorbind) de module prin care să oferi diverse servicii, cum ar fi mesajele private.

Totuşi, XtGem-ul n-a murit! Mai sunt câteva site-uri româneşti bine realizate, cum ar fi MobyFun sau, de ce nu, fenomenul O al wap-ului românesc, fenomenO.wap.sh. 🙂

Legătură ușoară:

https://usor.ro/900

Distribuie mai departe:

5 comentarii la "Fenomenul O… de pe wap"

  1. Salut VASI le R mobyfun ala nu e al tau ? Si apropo ai mare dreptate mai toata lumea a renuntat la xtgem (chiar si eu). De ce am renuntat eu ? Cred ca unii stiti bine. Primul motiv a fost ca mi-au inchis celalalt site. Iar al doilea cum ai spus si tu reclamele care le au. + ca e o pierdere de timp. Eu unu usor usor ma las de wap 😀 e mai bine asa. 😀 Mai intru din cand in cand prin gb la feno si raman socat cand vad ca tot smokey si pesa se cearta si se injura pe acolo. Ma asteptam sa fie alti…

  2. mersi pentru apreciere VASI le R 😉

  3. http://n3sklub.bugs3.com vino acum pe cel mai nou ceat in memoria celui vechi te astept cu un scrip nou si o interfata noua

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.