Extraopţiunea My WAY de la Telekom (Cosmote)

Cu extraopţiunea My WAY de la Telekom, poţi vorbi gratuit în reţeaua Telekom, fix sau mobil, în limita a 500 de minute/zi. Pe lângă asta, beneficiezi de un tarif de 4 eurocenţi/minut în celelalte reţele naţionale (*şi internaţionale) şi de un bonus de 50 MB internet pe mobil. Tariful pentru SMS-urile trimise rămâne nemodificat. 😉
În cazul în care vorbeşti mai mult de 500 de minute într-o zi (8 ore şi 20 de minute), în Telekom, vei fi tarifat cu 4 eurocenţi/minut, pentru minutele 501, 502 etc din acea zi. Greu de crezut că atinge cineva această limită.

Extraopţiunea My WAY poate fi activată până la data de 31 septembrie 2014 (probabil va putea fi activată şi după această dată), putând fi păstrată activă pe cont timp de maxim 7 luni, dacă ai în cont măcar 2 EURO (taxa lunară), la momentul reactivării.

Update: Pentru a activa această extraopţiune, apelaţi 1234, alegeţi limba română, apoi ramura 5 (extraopţiuni), după care “extraopţiuni de voce”. Extraopţiunea My WAY este prezentată ca “extraopţiunea cu 0 eurocenţi pe minut în reţea”. Mai puteţi activa această extraopţiune şi din meniul de la *100# sau prin SMS la numărul 204.

* reţele internaţionale de telefonie din ZONA 1 (detalii pe telekom.ro)

22 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.