Extraopţiunea My WAY de la Telekom (Cosmote)

Extraopţiunea My WAY de la Telekom (Cosmote)

Cu extraopţiunea My WAY de la Telekom, poţi vorbi gratuit în reţeaua Telekom, fix sau mobil, în limita a 500 de minute/zi. Pe lângă asta, beneficiezi de un tarif de 4 eurocenţi/minut în celelalte reţele naţionale (*şi internaţionale) şi de un bonus de 50 MB internet pe mobil. Tariful pentru SMS-urile trimise rămâne nemodificat. 😉
În cazul în care vorbeşti mai mult de 500 de minute într-o zi (8 ore şi 20 de minute), în Telekom, vei fi tarifat cu 4 eurocenţi/minut, pentru minutele 501, 502 etc din acea zi. Greu de crezut că atinge cineva această limită.

Extraopţiunea My WAY poate fi activată până la data de 31 septembrie 2014 (probabil va putea fi activată şi după această dată), putând fi păstrată activă pe cont timp de maxim 7 luni, dacă ai în cont măcar 2 EURO (taxa lunară), la momentul reactivării.

Update: Pentru a activa această extraopţiune, apelaţi 1234, alegeţi limba română, apoi ramura 5 (extraopţiuni), după care “extraopţiuni de voce”. Extraopţiunea My WAY este prezentată ca “extraopţiunea cu 0 eurocenţi pe minut în reţea”. Mai puteţi activa această extraopţiune şi din meniul de la *100# sau prin SMS la numărul 204.

* reţele internaţionale de telefonie din ZONA 1 (detalii pe telekom.ro)

Legătură ușoară:

https://usor.ro/674

Distribuie mai departe:

22 de comentarii la "Extraopţiunea My WAY de la Telekom (Cosmote)"

 1. Cat este valabila optiunea?

 2. O lună, însă se reactivează automat până la sfârşitul anului dacă ai credit suficient la momentul reactivării. Poţi verifica dacă ai această extraopţiune printre cele ce pot fi activate şi apelând *100#.

 3. Deci , mi-am activat extraoptiuna asta ..si nu pot da mesaje in cosmote .. dc ?

 4. Tot Vodafone raman baza. Prea multe avantaje!

 5. buna, am incercat pe mai multe telefoane sa-mi configurez setarile pentru internet, deci nu pot sa folosesc cei 50 MB. Stiti cum pot sa le configurez pe nokia lumia 800?

 6. Buna , mi sa activat singura optiunea asta azinoapte si nu o vreau , cum pot face sa o dezativez ? daca va rog frumoas sa ma ajutati

 7. Am activat aceasta extraopţiune , dar nu pot trimite mesaje .. si am credit de 1 Euro. De ce oare?

 8. Ella, verifică dacă numărul centrului de mesaje (service SMS) a rămas acelaşi, adică [b]+40766000510[/b]. Din setările mesajelor.
  Cu alte soluţii cred că doar cei de la Departamentul de Relaţii Clienţi (1234) te pot ajuta.

 9. imi poate recomanda si mie cineva, o optiune in telekom cu 3 euro? multumesc

  • Extraopţiunea STAR 550: 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea + 50 de minute naţionale, cu 3 euro. Activezi extraopţiunea: *100#, alegând ramura 3, apoi 1 şi iar 1. Acolo o găseşti. 🙂

  • Ai idee cum o dezactivez pe star 550?

  • pur si simplu nu merge sa activez 550, daca dau msj gol la 402 nu merge, daca dau *100# si urmez pasii,la fel nu merge…..

 10. Vali = De toate pentru toti | 17 februarie 2015 la 18:26 | Răspunde

  Pentru strict convorbire e o optiune perfecta. Si eu am avut optiunea asta cand eram pe Cosmote, doar ca din anumite motive a trebuit sa ma mut pe Vodafone. Dar cat am fost pe Cosmote am avut muuulte luni optiunea asta. Prietenii mei cu care aveam nevoie sa vorbesc erau in Cosmote, iar daca nu raspundeau,ma sanu cand puteau, nu era nevoie sa trimitem sms.

  Dar, din unele motive, a trebuit sa ma mut pe Vodafone (care e bun si el).

 11. Am primit o oferta de 2 euro/luna (telekom) la activare cu mesaj la 403. Beneficiile extraoptiunii: 500 min si SMS telekom si 50 min nationale. Am activat-o pe nr. ala si merge, dar am incercat sa activez si de pe alta cartela si nu a mers, probabil nu merge pe toate cartelele telekom.

 12. varza telekom sunteti depasiti ..la digi am 2 gb si 200 min nationale cu 2 euro….

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.