Examenul de Bacalaureat 2015

Examenul de Bacalaureat 2015

8 iunie 2015 este ziua în care începe, oficial, BAC-ul. Mii de emoţii au toţi elevii ce au terminat-o cu liceul, mai puţin 43 de mii de elevi. Ăştia nu s-au mai înscris deloc în Examenul de Bacalaureat 2015. Datorită lor va fi procentul de promovabilitate mai mare, iar needucatul Ministru al Educaţiei va avea cu ce să se laude.

În altă ordine de idei, probele cu care începe examenul, aşa-zisele competenţe, n-ar trebui să pună probleme niciunui fost elev care chiar frecventa orele de la şcoală, liceu, colegiu naţional, colegiu tehnic sau oricum se mai cheamă acea clădire în care merg elevii când sunt mari.

În aceeaşi altă ordine de idei, probele scrise din iulie reprezintă cireaşa de pe colivă a Examenului de Bacalaureat. Emoţiile sunt mai mari, cele trei ore alocate fiecărei probe nu mai au 180 de minute, profesorii devin paznici necunoscuţi, iar subiectele nu au buton de share to the tocilar. Matematica nu mai e despre cât face unu plus una sau radicalul din rădăcina pătrată, iar miriapodul este acel om care face podul şi se miră.

Multe succese!

Etichete:

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.