Etichetă: faceb00k

Facebook Lite a devenit mai bună

 
Nu doar oamenii trebuie să devină mai buni. Şi aplicaţiile pentru Android pot deveni mai bune… Aşa s-a întâmplat şi cu aplicaţia Facebook Lite. Folosesc această aplicaţie încă de când a apărut şi am tot urmărit actualizările ce i s-au adus. În această seară am actualizat aplicaţia Lite, iar ultima versiune pare destul de stabilă.

Am aflat când n-o să mor

 
Creatorii de mici aplicaţii nu mai ştiu ce să inventeze, că poate-poate devine aplicaţia virală şi se-nbogăţeşte webmasterul creativ. Cam aşa par să stea lucrurile pe internet. Acu’ ceva timp am văzut aplicaţia numele tău de manelist. O aplicaţie inutilă, dacă mă întrebaţi pe mine, orice manelist adevărat având deja un nume de valoare.

Cu părerea la purtători

 
Românul e făcut să își dea cu părerea. Obișnuiţi deja cu „datul cu părerea”, unii doresc să și-o exprime, chiar dacă nu le-a cerut nimeni acest lucru. 🙂 O să dau doar trei exemple, alese de pe o singură pagină de Facebook… Articol publicat iniţial pe 22 decembrie 2013.

Matematica e grele

 
E incredibil câtă matematică ştiu unii. Să spui că rezultatul este 22, 14 sau 0… e ceva. Nu credeam că o să văd vreodată că 12+0=0. Am văzut. Nu credeam că o să văd vreodată că adunarea se face o dată cu înmulţirea, iar la final se face împărţirea. Am văzut-o şi pe asta.