Dozator automat de săpun lichid #chestiide10

Cum v-am obișnuit deja, în categoria articolelor #chestiide10 voi prezenta produse ieftine în China, cu livrare gratuită în România. A venit vremea să vă vorbesc despre un alt produs cu prețul mai mic de 10 dolari.

Sensor Soap Dispenser sau, în limba română, dozatorul automat de săpun. Acest produs este unul util deoarece încurajează, ca să zic așa, spălatul pe mâini. Dacă săpunurile lichide obișnuite au o pompiță care ba funcționează, ba nu prea, acest dispozitiv îți „dă“ săpun fără să-l atingi. O dată ce ți-a „murdărit“ mâna cu săpun, trebuie să te speli.

Se alimentează cu patru baterii R3 (AAA sau de telecomandă), ce se introduc la baza dispozitivului. Prin partea de sus se toarnă săpun lichid, gel de duș, șampon, dezinfectant de mâini, etc.

Ori de câte ori vrei să te speli pe mâini, duci o mână sub partea de sus a dozatorului și acesta… îți dă săpun. ?

Trei cantități diferite de dozare

Se poate regla cantitatea de săpun care curge în mâna ta. Poți alege să curgă puțin săpun, mai mult, sau și mai mult. Pentru a schimba cantitatea dozată, e suficient să apeși scurt, pe butonul de deasupra. Dacă ai câteva secunde la dispoziție, îți arăt cum (și că) funcționează:

Eu am cumpărat acest dozator cu sezon de pe Gearbest. Pe pagina produsului ai specificațiile complete, dar și prețul actualizat.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/5477

Distribuie mai departe:

Lasă primul un comentariu la "Dozator automat de săpun lichid #chestiide10"

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.