Diferenţe dintre CONNECT MOBILE şi Web’n’Walk

Când vine vorba de internet mobil de la Cosmote, mulţi aleg Web’n’Walk. Oferă trafic nelimitat, iar ăsta e un lucru bun. 😉
Totuşi, trebuie să existe şi câteva diferenţe între Web’n’Walk şi CONNECT MOBILE, altfel nu ar avea sens. Şi chiar există. 🙂
Viteza de transfer a datelor e principala diferenţă. Dacă CONNECT MOBILE oferă viteze, prin 3G, de până la 921,6 KB/s, viteza maximă cu Web’n’Walk e de 48 KB/s, prin 3G. Pare puţin, însă e suficient pentru a naviga pe internet. Dacă nu ai 3G, dar ai EDGE (2G), viteza maximă prin Web’n’Walk e de 29,6 KB/s, iar dacă ai ghinionul ca telefonul tău să aibă doar GPRS, viteza de transfer e de doar 6,7 KB/s. Părerea mea este că e o alegere bună şi Web’n’Walk dacă nu ai 3G. Chiar dacă ai avea o opţiune CONNECT MOBILE, e imposibil să atingi o viteză mai mare de 60 KB/s prin EDGE.
Dacă vi se par mici vitezele prezentate mai sus, puteţi înmulţi cu 8 şi să transformaţi din KB/s în Kbps.
O altă diferenţă este aceea că, prin CONNECT MOBILE, îţi poţi folosi mobilul ca şi modem. Dacă foloseşti Web’n’Walk, acest lucru încălcă termenii şi condiţiile serviciului.
O altă restricţie a serviciului Web’n’Walk este cu opţiunea “e-mail”, opţiune integrată, încă din fabrică, în meniul mai multor telefoane.

Alte diferenţe nu mai ştiu. Când o să dau de ele, voi face update acestui post.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1128

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Diferenţe dintre CONNECT MOBILE şi Web’n’Walk"

  1. Eu folosesc pe telefon internet prin wi-fi pentru ca cel prin 3g de la Vodafone rupe bateria.Pentru 3 euro pe luna web'n walk este cel mai accesibil.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.