De ce scriu articole proaste pe blog

Am citit, până acum, câteva articole scrise pe diverse bloguri, articole (sau posturi/postări) în care este dovedit faptul că presa românească preia unele texte sau imagini de pe bloguri fără a avea măcar bunul simţ de a specifica sursa, chiar dacă cei mai mulţi bloggeri cer să fie întrebaţi înainte dacă sunt sau nu de acord să fie citaţi.

Să zicem că bloggerul X, pentru a mai creşte numărul vizitatorilor de pe blog, se documentează şi scrie un articol bun. Cel mai bun articol publicat de bloggerul X de până acum.
Pentru că şi-a dat toată silinţa şi a investit şi o sumă de bani în promovarea articolului său, a reuşit să adune în scurt timp un număr considerabil de comentarii.
A doua zi, unul din ziarele importante din ţară (să-i zicem Y) publică online acelaşi articol. Fără sursă, fără nimic. Bineînţeles că acel articol nu a ajuns din senin acolo, ci a fost copiat.
În doar câteva minute, respectivul articol împânzeşte întreg internetul, iar toţi dau ca sursă site-ul ziarului Y. Presupunând că bloggerul X eşti chiar tu, ce ai face?

Eu scriu doar articole proaste pe blog, deci şansele de a ajunge în această situaţie sunt minime. Totuşi, ele există. 🙂


image

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2214

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "De ce scriu articole proaste pe blog"

  1. Ca de exemplu…?

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.