De ce să cumperi cărți de la Editura Art?

Cititul dezvolta imaginatia si te ajuta sa evadezi in lumi in care fizic ti-ar fi imposibil. Desi lumea din jurul tau te incurajeaza sa nu mai citesti altcumva decat pe un ecran, exista o multime de motive pentru care merita sa citesti carti fizice:

  • Poti da paginile si poti simti experienta unei carti;
  • Poti descoperi o multime de povesti pe care nu le gasesti pe internet;
  • Eviti sa iti strici ochii, obtinand in acelasi timp toata distractia de care ai nevoie.
  • Odata ce ai cumparat o carte, poti sa o lasi mostenire. Aceasta are toate sansele sa devina o mica piesa de istorie.

Din fericire, exista o multime de optiuni pe care le ai pentru a te bucura de carti fizice, iar una dintre optiuni este Editura Art.

Cateva motive sa cumperi carti de la Editura Art?

Un prim motiv este faptul ca intreaga colectie de carti editura Art este foarte mare. Ai de ales intre carti vechi sau contemporane, carti stiintifice sau de beletristica sau carti pentru adulti si pentru copii;
Editura are deja mai multe colectii cu care a devenit cunoscuta in randul cititorilor si in acelasi timp le face loc unor autori noi, care doresc sa se faca cunoscuti.
Selectia de carti de publicat se face, insa, cu cea mai mare atentie, majoritatea titlurilor fiind de exceptie.
Printre motive se mai poate pune si faptul ca Editura Art reuseste sa ofere o imagine foarte placuta pentru cartile pe care le publica si de asemenea, sa le lege foarte bine.

Care sunt principalele categorii de carti pe care le gasesti la Editura Art?

Cele peste 1200 de titluri publicate in cadrul editurii sunt impartite in cateva categorii de mare interes pentru cititori:

  • Carti de arta. Teatrul, pictura sau muzica ocupa un loc important in randul pasionatilor de citit. Exista multime de titluri excelente care te duc mai aproape de arta si de tot ceea ce inseamna ea.
  • Carti pentru copii. Sunt o multime de titluri ilustrate, destinate celor mici. Povestile din carti le vor trezi dragostea pentru citit si le vor dezvolta extrem de bine imaginatia. In general, adultii de succes sunt fosti copii care au citit foarte mult.
  • Carti clasice. Exista sute de titluri de carti „de citit intr-o viata” . O parte dintre ele sunt publicate la Editura Art si sunt gata pentru rasfoit si aprofundat.
  • Carti de fictiune. Fictiunea este o categorie foarte apreciata pentru simplul fapt ca pune mintea cititorului la contributie. Fiecare om isi imagineaza scenarii si are anumite idei despre lumea perfecta. Fictiunea nu face altceva decat sa lege imaginatia scriitorului de cea a cititorului.
  • Carti de poezie. Evident, poezia nu poate sa lipseasca, fiind una dintre cele mai elegante forme de arta scrisa.

De asemenea, poti gasi si carti SF, carti de dezvoltare personala, carti de teorie literala sau chiar carti destinate exclusiv noilor nascuti. Ideea principala este sa citesti cat mai mult, oricare ar fi titlul care iti cade in mana. Vei descoperi ca te poti bucura de multe aventuri, fara sa te misti de pe canapea.

Cum cumperi cele mai bune carti pentru citit?

O prima varianta este sa iti alegi domeniul preferat si sa cauti review-uri pentru titlurile domeniului. Poti, insa, sa cauti si carti editura art 2019 si sa incerci un titlu pe care nu l-a mai citit nimeni sau cel putin, nu l-au citit majoritatea oamenilor. S-ar putea sa fii surprins!

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.