De ce nu-mi place aplicația Messenger

Am avut de făcut o alegere: Facebook sau Facebook Lite. Am ales Facebook. După ce am așteptat o veșnicie să se instaleze minunata aplicație, am văzut că lipsesc conversațiile, așa că am instalat și aplicația Messenger. Toate bune și frumoase, numai că acest Messenger știe să afișeze mesajele noi peste celelalte aplicații care rulează deja. Arată awesome chestia asta, numai că telefonul începe să reacționeze din ce în ce mai greu. Aplicațiile nu mai răspund atât de rapid ca înainte, altele nu mai răspund deloc și te întrebi ce are jafu’. Ei bine, are prea multe.

Ca unui ficat căruia îi dai alcool, așa și telefonului îi dai alte treburi pe care nu le făcea până atunci, anume îl pui să ruleze Messenger-ul. Telefonul o va face, dar astfel îi ocupi din memoria RAM cam inutil, zic eu, iar telefonul nu mai e atât de deștept ca la început.

Bine că există Facebook Lite. Aplicație mai săracă, nu are opțiunile “Ador”, “Haha” și celelalte, în schimb există mesageria. Mai „lite”, însă nu inutilă. La pachet cu WhatsApp e chiar ok. Consumul de memorie RAM e mic-mic și uite așa reușesc să am tot timpul minim 350 de MB memorie liberă pe un telefon cu 1 GB RAM. 🙂

Legătură ușoară:

https://usor.ro/4050

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "De ce nu-mi place aplicația Messenger"

  1. Dar ce jaf ai? :))

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.